Eğer Rage MP ise en iyisi silip tekrardan kurulum yapmak. Client olduğu için yapabilecek başka bir şey yok pek. Clienti silmeden önce Rockstar Games launcherini ve Social Club'ı silip tekrardan kurmayı da deneyebilirsiniz.
Eğer Rage MP ise en iyisi silip tekrardan kurulum yapmak. Client olduğu için yapabilecek başka bir şey yok pek. Clienti silmeden önce Rockstar Games launcherini ve Social Club'ı silip tekrardan kurmayı da deneyebilirsiniz.
Hocam başka çözüm bilmiyorum da eğer yakın zamanda crack bir Rockstar Games oyunu kurduysan nadiren onlarda bu tarz bir sorun yaratabiliyor. Bizzat başıma geldiği için biliyorum, formatla düzelmişti.
Oyundan tamamen çıkış yaparak Rocktsar Games'i tekrardan kurmanızı istiyor. Denetim masasından kaldırmak dışında Program Files ve Belgelerim kısımlarında da Rockstar Games ile ilgili hiçbir dosya kalmaması gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra hata mesajındaki link üzerinden indirerek tekrar kurulum yapacaksınız. Oradan konumlar sekmesine girdikten sonra varsayılanları geri yükleye tıklayıp gerekli onaylamaları yapacaksınız.