Acınacak halimiz

40 yaş yaşlı oluyorsa, ohooo. Forumda birkaç tane bunak var desenize. Yarılamışım süreci...

Kulaklığın rafta kalmasına şaşırdım ben, çalışanlar almamış mı?

Pes ettiğiniz için o kişi aynı davranışları sergilemeye devam edecek, veya daha beterlerini. 2 tane çaksaydınız akıllanırdı, 2 tane vurmak 10 saniye polisin gelmesi 10 dakika. Maskeden kimliğinizi nasıl belirleyecekler.

Bence marketlere hiç böyle indirimler gelmemeli. Gelse bile 1 tane bilemedin 2 tane geliyor. Gerçekten çok saçma. Ondan sonra insanlar sabahın köründe dikiliyorlar marketlerin önünde sonra bir bakıyorsunuz bitmiş. Çok saçma oluyor böyle de. Tabii ki de marketlerin yapacağı bir şey yok bir sürü şubeleri var. Her şubeye 10 tane getiremezler ancak hiç yapmasınlar daha iyi.

Kavga etmek son çözüm olmalı ama kulaklığı bilerek bırakmışsın. Adam psikolojik olarak alt etmiş seni.

40 yaşında mı? Ciddimi bu? Olgunluk gg.

Bir kulaklık için böyle gereksiz strese gerek yok. O fiyatada iyi kulaklıklar var Cloor Masterın kulaklığı var o fiyatta ondan daha iyi.

Boş ver iyi olanı yapmışsın, hayırlısı diyeceksin.
Bir tane vurdun diyelim adam düştü kafayı çarptı meftah oldu. Haydi al başına belayı, böyle olaylar gördüğüm için söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…