Acınacak halimiz

Iyi ki bir şey yapmamışsın. Benden 15 yaş büyük 40 yaşlarında bir herif pandemide sıra kavgası çıkarmıştı herifi belleyince ben suçlu çıkmıştım. İfade falan hiç uğraşmaya değmez cidden.

Hakkını vermemeliydin. Çünkü böyle tipler bu davranışlarını böyle böyle pekiştiriyor. Kim bilir belki sizi izleyenlerde yarın bir gün bu sonuca şahit oldukları için aynı yola başvuracaklar...

Kararın doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama akşam haberlerde "Kulaklık için babası yaşında adamı darp etti" şeklinde başlık geçerlerdi içeriğini araştırmadan.

İki tavır da birbirinden beter. Karşınızdakinin kabalığı size onun "kolunu bacağını kırıp gönderme" hakkı tanımaz. Büyük ihtimalle yaşınız büyüyüp ebeveyn olduğunuzda siz de benzer bir hal alırsınız.

18 yaşında yazılım okuyan oğlu varmış, onun için alacakmış.
En ufak şeyde çoluk, çocuğu bahane eden başka bi' insan evladı. Ondaki evlatsa, bizdeki ne? Patlıcan mı?

Şahsen kulaklığım alırdım. Marketten çıkarken de şahsa alaycı bi' gülüş gösterirdim. İnsanların anladığı dilden konuşmak gerekiyor bazen.

@326001 'la biz gitseydik adamı bırakmazdık.
Şaka bir yana hata yapmışsınız alacaktınız.

X ve Y kuşağı görgüsüz yaratıklardır ne bekliyordun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…