Acınacak halimiz

Eğil dese eğilecektin herhalde.

Müdahale etmeliyiz diyorsun ama hakkını adama veriyorsun, bu ne biçim iştir ?

X ve Y kuşağı görgüsüz yaratıklardır ne bekliyordun ki?

Bir tane mouse için haftalardır ağladınız kimse tek kelime etmedi. İşin ucu size dokununca çocuğuna süt alamayan anneleri bile geride bırakıyorsunuz mağduriyette. Neyse en azından BİM'den Rival 3 alamadığı için intihar edenlerin haberlerini duymadık bu da bir gelişme.

Ağlamakla ne alakası var X ve Y kuşağı bireyleri görgüsüz oluyorlar bu bir gerçek.

Maalesef ki, asıl hata sizde. Yazıları okurken bile ben acayip sinirlendim. Siz nasıl sabır ettiniz valla helal olsun.

Ağlamakla ne alakası var X ve Y kuşağı bireyleri görgüsüz oluyorlar bu bir gerçek.

Görgüsüzlük bu topraklarda herkes nesil için aynı. TikTok ve Instagram Z kuşağıyla dolu bu açıdan pek ayrım yapmazdım. İş kişilerde bitiyor.

Görgüsüzlük bu topraklarda herkes nesil için aynı. TikTok ve Instagram Z kuşağıyla dolu bu açıdan pek ayrım yapmazdım. İş kişilerde bitiyor.

Her neslin çürük elmaları var ama ben artık yaşlı ve orta yaşlı nesle tahamül edemiyorum nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…