neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 14 Temmuz 2022 #11 Promos dedi: Muhtemelen bulaşmamıştır eğer hala korkuyorsanız format atın. Genişletmek için tıkla... Format atacak bir durum yok exeyi açmamış. AlexFergusonHayranı dedi: Hızlı ve tam taramalar yaptım fakat bir şey tespit etmedi. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok
Promos dedi: Muhtemelen bulaşmamıştır eğer hala korkuyorsanız format atın. Genişletmek için tıkla... Format atacak bir durum yok exeyi açmamış. AlexFergusonHayranı dedi: Hızlı ve tam taramalar yaptım fakat bir şey tespit etmedi. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 14 Temmuz 2022 #12 neqetria dedi: Format atacak bir durum yok exeyi açmamış. O zaman sorun yok Genişletmek için tıkla... Yok korkuyorsa dedim zaten riassacım.
neqetria dedi: Format atacak bir durum yok exeyi açmamış. O zaman sorun yok Genişletmek için tıkla... Yok korkuyorsa dedim zaten riassacım.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 14 Temmuz 2022 #13 Promos dedi: Yok korkuyorsa dedim zaten riassacım. Genişletmek için tıkla... Korkacak bir şey yok.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 14 Temmuz 2022 #14 neqetria dedi: Korkacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Dürüst olmak gerekirse konuyu elim ayağım titreyerek yazıyordum . Ciddi bir şey olmayınca rahatladım.
neqetria dedi: Korkacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Dürüst olmak gerekirse konuyu elim ayağım titreyerek yazıyordum . Ciddi bir şey olmayınca rahatladım.
Trinityseven0 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 348 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri X79 Anakart Xeon E5 2689 2.6 GHZ işlemci 500W PSU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı, Youtuber, Sosyal Medya Yöneticisi. 14 Temmuz 2022 #15 Bende dün tarayıcı şifrelerini çalan virüse denk geldim az daha çalıştırıyordum. Çalıştırsam 300 şifre gg.
Bende dün tarayıcı şifrelerini çalan virüse denk geldim az daha çalıştırıyordum. Çalıştırsam 300 şifre gg.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 14 Temmuz 2022 #16 Arkadaşlar az önce PC'yi açtım ve mouse tıklama sesleri geliyordu ve benden değildi, hızlıca bilgisayarı kapattım. Acil yardım edin.
Arkadaşlar az önce PC'yi açtım ve mouse tıklama sesleri geliyordu ve benden değildi, hızlıca bilgisayarı kapattım. Acil yardım edin.
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #17 AlexFergusonHayranı dedi: Arkadaşlar az önce PC'yi açtım ve mouse tıklama sesleri geliyordu ve benden değildi, hızlıca bilgisayarı kapattım. Acil yardım edin. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayarda format USB'si hazırla. Bilgisayarını hiç açmadan BIOS üzerinden formatla.
AlexFergusonHayranı dedi: Arkadaşlar az önce PC'yi açtım ve mouse tıklama sesleri geliyordu ve benden değildi, hızlıca bilgisayarı kapattım. Acil yardım edin. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayarda format USB'si hazırla. Bilgisayarını hiç açmadan BIOS üzerinden formatla.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 14 Temmuz 2022 #18 AlexFergusonHayranı dedi: Arkadaşlar az önce PC'yi açtım ve mouse tıklama sesleri geliyordu ve benden değildi, hızlıca bilgisayarı kapattım. Acil yardım edin. Genişletmek için tıkla... Telefondan video çekip atar mısınız nasıl bir ses hemen açıp kapatın korkmayın en kötü format atarsınız ama önemli bilgileri hemen yedekle.
AlexFergusonHayranı dedi: Arkadaşlar az önce PC'yi açtım ve mouse tıklama sesleri geliyordu ve benden değildi, hızlıca bilgisayarı kapattım. Acil yardım edin. Genişletmek için tıkla... Telefondan video çekip atar mısınız nasıl bir ses hemen açıp kapatın korkmayın en kötü format atarsınız ama önemli bilgileri hemen yedekle.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 14 Temmuz 2022 #19 Etherner kablosunu çektim ve girdiğimde ses yoktu. Şuan video atamam, kurulum USB'sinden format atsam her şey düzelir mi?
Etherner kablosunu çektim ve girdiğimde ses yoktu. Şuan video atamam, kurulum USB'sinden format atsam her şey düzelir mi?
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #20 AlexFergusonHayranı dedi: Etherner kablosunu çektim ve girdiğimde ses yoktu. Şuan video atamam, kurulum USB'sinden format atsam her şey düzelir mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'dan tüm dosyaları silerek format at, düzelir.
AlexFergusonHayranı dedi: Etherner kablosunu çektim ve girdiğimde ses yoktu. Şuan video atamam, kurulum USB'sinden format atsam her şey düzelir mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'dan tüm dosyaları silerek format at, düzelir.