"ACPI\INTC1070\2&DABA3FF&0","ACPI\INTC1056\2&DABA3FF&0 Sürücüleri

kyogura

Centipat
Daha fazla  
Aygıt yöneticisine girdiğimde "diğer aygıtlar" kısmında 2 tane "bilinmeyen aygıt" gözüküyor.

Bir tanesinin ayrıntılarında: ACPI\INTC1070\2&DABA3FF&0 yazıyor.
Diğerinde ise: ACPI\INTC1056\2&DABA3FF&0 yazıyor.
Sorunu gidere bastığımda herhangi bir sürücü bulunamadığını bilgisayardan seçmem gerektiğini söylüyor fakat nereden ne yüklemem gerektiğini bilmiyorum.

Anakart modelim: Gigabyte H610M h DDR4 / socket 1700 / rev.1.3 Micro ATX.
Bazı kişiler Gigabyte sitesinden Intel Serial ı/o driver indiriyor fakat onlarda 1 tane "bilinmeyen aygıt" yazıyor, bende kararsız kaldım bilgisayarı alalı 2 hafta oldu ve bilgisayar bana hazır bir şekilde geldi.

Ekran kartı: Gigabyte RTX 3070 eagle OC.
İşlemci: Intel Core i5 12400F.

Dosya Ekleri

• Aygıtlar.PNG
    Aygıtlar.PNG
    2,5 KB · Görüntüleme: 153
  • Aygıt 1.PNG
    Aygıt 1.PNG
    5,3 KB · Görüntüleme: 292
  • Aygıt 2.PNG
    Aygıt 2.PNG
    5,4 KB · Görüntüleme: 275
Son düzenleyen: Moderatör:
ACPI\INTC1070 bu aygıt Intel'in hıd sürücülerinden.

ACPI\INTC1056

Bu aygıt da gördüğüm kadarıyla Serial ı/o.

Deneyin, eğer sorun olursa başka link sağlarım.

Aşağıda 1056 için attığınız link ASUS model kartlar için galiba gigabyte'ın kendi sitesinde görmüştüm intel serial ı/o sürücülerini ordan indirmem daha mantıklı olmazmı

Intel ı/o için sitedeki bu sürümü indirip direk açıp kurmam yeterli olacakmıdır
Sanırım ben de aynı sürümü atmışım.
Önce o zaman üreticinin sayfasında olan sürücüyü deneyin.
Olmazsa attığım linki denersiniz.

Sanırım ben de aynı sürümü atmışım.
Önce o zaman üreticinin sayfasında olan sürücüyü deneyin.
Olmazsa attığım linki denersiniz.
Sürücüyü yüklüyorum sıkıştırılmış klasör olarak geliyor ama aygıt yöneticisinden girip klasörü seçemiyorum çok saçma bi iş anlamadım neden böyle olduğunu

Sürücüyü yüklüyorum sıkıştırılmış klasör olarak geliyor ama aygıt yöneticisinden girip klasörü seçemiyorum çok saçma bi iş anlamadım neden böyle olduğunu
Sağ tıklayınca "Klasöre ayıkla/Tümünü ayıkla" gibi bir seçenek olması lazım. Ona basıp klasöre çıkarman gerek. Daha sonra içerisindeki 669_30.100.2221.20_SETUPSERIALIO.EXE isimli dosyaya çift tıklayıp kurulumu yapabilirsin.

Sağ tıklayınca "Klasöre ayıkla/Tümünü ayıkla" gibi bir seçenek olması lazım. Ona basıp klasöre çıkarman gerek. Daha sonra içerisindeki 669_30.100.2221.20_SETUPSERIALIO.EXE isimli dosyaya çift tıklayıp kurulumu yapabilirsin.
Bu program düzgün yüklenmemiş olabilir diyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    230,1 KB · Görüntüleme: 196

Technopat Haberler

Geri
Yukarı