Serial IO sürücüsünü kurarsan çözülecektir.Selam, aynı sorunu yaşıyorum.
Anakart modelim Asus PRIME H510M-E S+V+GL 1200p Yardımcı olabilir misin?
ACPI\VEN_INT&DEV_34C6
Bilinmeyen aygıt driverini bulamıyorum.
Aşağıdaki Intel'in resmi sitesinden chipset sürücüsünü kur bakalım.
![]()
Chipset INF Yardımcı Programı
Temel olarak Intel® Chipset Ürünleri için bu yardımcı program sürümü 10.1.19444.8378 Windows* INF dosyalarını kurulur. Bu dosyaya ihtiyacınız olup olduğunu bulmak için ayrıntılı açıklamaya göz indirin.www.intel.com.tr
1- Windows+r yaparak çalıştır'ı aç.
2- indirdiğin SetupChipset.exe dosyasını çalıştır sekmesinin içine sürükle.
3- oluşan dosya yolunun başına ve sonuna çift tırnak koy, ardından en sona boşluk bırakıp -overall yazarak Tamam'a bas.
4- kurulum başlayacaktır, kurulum adımlarını izleyerek kurulumu tamamla.
5- kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
![]()
Olmazsa anakartının modelini belirt.
Ayrı bir konu açarsan yardımcı olabilirim. Konuyu açarken de sürücüsü lazım olan bileşenin donanım kimliğini paylaşmayı unutma.Ben denedim fakat olmadı anakart ASUS Prime B560 Plus.
Selam, aynı sorunu yaşıyorum.Ayrı bir konu açarsan yardımcı olabilirim. Konuyu açarken de sürücüsü lazım olan bileşenin donanım kimliğini paylaşmayı unutma.
Serial IO sürücüsünü kurarsan çözülecektir.Selam, aynı sorunu yaşıyorum.
Anakart modelim Asus PRIME H510M-E S+V+GL 1200p Yardımcı olabilir misin?
Çok teşekkür ederim, bahsettiğim soruna ek olarak bir sorunum daha vardı o da çözüldü.Serial IO sürücüsünü kurarsan çözülecektir.
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/03CHIPSET/DRV_SIO_RKL_SZ_TSD_W10_64_V30100205137_20210302R.zip
ZIP'in içerisindeki dosyaları bir klasöre çıkart ve SetupSerialIO.exe ile kurulum yap. Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.