Acronis True Image ile alınan back up 3 parçaya bölünmüş

Sen hangi disklerini yedeklemek istediğini ve nereye yedeklemek istediğini bana söyle. Ben örnek bir ayar sayfası yapıp ekran görüntülerini atiyim. Sen de ona göre ayarlarını yaparsın. Amacın yani doğru yedeklediğine emin olmak mı? Yani daha önceki yedeklediklerini silip yer açman daha iyi olur diskinde. Taze almış olursun yedeğini. Ben şu anda mesaidayim diyebilirim. Bir kurgu yapıyorum. PC ve donanımım da müsait değil çok detaylı yardımcı olmaya. Ekran görüntüleriyle yardımcı olmaya çalışırım.

Manuel olarak istediğin zaman yedekleme yapmak istediğin için Zamanlama Yapılmasın seçeneğini işaretleyebilirsin.

Ayrıca aşağıdaki gibi de seçersen bir dosya halinde tek seferde tüm C diskini yedek alır. Bundan sonrasında yedek almak istediğinde Şimdi Yedekle butonuyla sıfırdan tekrar bir yedek alabilirsin.

Aldığın yedeklerde sistemine geri yükleme yapmadan da içini açıp dilediğin bir dosyayı kurtarabilir veya görüntüleyebilirsin.

Bas ustam. Sonra haber ver. Çünkü bahsettiğim şekilde tüm ayarlarıın yaptıysan tek bir dosya olacak klasörde. Onun boyutru da şu an C diskinin boyutu ne ise ona yakın olacak. Her bu işlemi tekrarladığında bu yedek sayın 2 3 4 şeklinde tam yedekleme olarak devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…