MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
O zaman şöyle yapalım. Buna benzer bir sorun daha önce yaşandığı için farklı bir çözüm yolu deneyeceğiz. Denetim Masası üzerinden şu an mevcut tüm Visual C++ paketlerini kaldırın. Visual C++ 2005'ten itibaren, Visual 2015-2019 paketlerine kadar. İşlemler bittikten sonra sisteminizi yeniden başlatın ve daha sonra Visual C++ toplu paketini yükleyin.
Hayır farklı bir şekilde çözdüm de onu yazacaktım.
Ben oyun dosyalarına girdim acs.exe var bir de acs_x86.exe gibi bir dosya vardı ismini değiştirdiğim için unuttum acs_x86.exe çalışıyor sorun çıkarmıyor ama direkt haritaya atıyor. Önce bir deneyin sizde de açılıyor ve direkt haritaya atıyorsa zor kısmı atlatmış olursunuz sonra acs.exenin ismini acs1.exe yapın acs_x86 olanın ismini de acs.exe yapın oyuna girin artık oyun ayarlarını da yapabilirsiniz ben bu şekilde hallettim ama 32 Bit olarak açtığı için performansa etkisi olabilir. (başka konuya da yazdım buraya da yazayım sorunu devam edenler faydalansın)
Visual 2013 paketini (vcredist_arm.exe hariç) hem x86 hem de x64 olacak şekilde yükleyip tekrar deneyin. Yükleme esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden Visual C++ 2013 paketlerini onarın.
Die Visual C++ Redistributable Packages installieren Laufzeitkomponenten, die zur Ausführung von C++-Anwendungen erforderlich sind, die mit Visual Studio 2013 entwickelt wurden. Ein Update für diese Redistributable Packages finden Sie im KB-Artikel 3138367.
www.microsoft.com
Sorun çözülmezse sıfırdan yeni bir rapor oluşturun.
Aynı hatayı alıyorum verdiğiniz dosyayı indirdim ama ben bilgisayarımı yeni format atdığım için ve bende Visual C'nin hiçbir dosyası olmadığı için install_all.bat dosyasını açınca hata veriyor ayrıca win 11 de bu sorunu yaşıyorum