Açtığım konular kapatılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Daha önce IPTV uyumlu uydu cihazı tavsiyesi için bir konu açmıştım, kapatıldı, oysa IPTV uyumlu uydu cihazı Türkiye'de her yerde internet ortamında dahi satılmakta, bu cihazlar sakıncalı olsa satışı yasaklanırdı, açtığım bu konu neden kapatıldı anlamış değilim. Sebebini sordum cevap verme nezaketini de gösteren olmadı.

Bugün de Far Cry 6 oyununda el tigre ye giderken yolda kanca atıp sallanarak karşı tarafa atlayamadım dolaysı ile oyuna devam edemedim, bunun için oyun performans puanımı nasıl güncelleyeceğim hakkında konu aştım, maalesef oda kapatıldı,
Ben 80 yaşında unutkanlık tedavisi gördüğüm için doktorumun tavsiyesi ile kullandığım ilaçlarıma ek olarak sürekli bilgisayar başında beynimi devamlı bir şeyler ile meşgul ederek bu hastalığın seyrini yavaşlatmaya çalışıyorum, ve yine ben bu siteyi ve müdavimlerini çok beğendiğim için sorunlarım hakkında sık sık konu açıyorum.
Hadi önceki IPTV uydu cihazı hakkında tavsiye istemek ki, aslında bana göre hiçbir sakıncası olmasa da, bu sitenin yönetimi tarafından sakıncalı görüldüğünü düşünelim, hadi cevap verme nezaketi de gösterilmedi diyelim, peki bilgisayardaki performans puanımı güncellemek istememin sakıncası nedir, bunu anlamak içinde yazdım, yine cevap verilmeyecek bunu bildiğim için, bir de buraya yazmamın uygun olacağını düşündüm,
Şimdi ben rica ediyorum bu son açtığım konunun neresinin sakıncalı görüldüğünü, veya bu şekilde konularımın yayınlanmadan kapatılarak beni mi sakıncalı gördüğünüzü bildirirseniz, bir daha sizi rahatsız etmemek için siteye gelmekten de vaz geçebilirim.

Saygılarımla...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Öncelikle konularınızın kapatılmasının tabii ki de bir nedeni var. IPTV konularını açmıyoruz çünkü IPTV Türk Ceza Kanunu'na göre yasaklanmıştır.

İkinci "Windows 11'de bilgisayar taban puanı nasıl öğrenilir?" konunuz ise yeterli bilgi olmadığından dolayı reddedilmiş. Size de bu konu hakkında bildirim gönderilmiş. Bu konunuzda Far Cry 6 oyununda yaşadığınız bir problemden bahsediyorsunuz ancak o konunuzda buna dair hiçbir bilgi yok. Yetersiz bilgi verirseniz ve konular anlaşılmaz durumda ise onaylanmayabilir.

Merhaba,

Öncelikle konularınızın kapatılmasının tabii ki de bir nedeni var. IPTV konularını açmıyoruz çünkü IPTV Türk Ceza Kanunu'na göre yasaklanmıştır.

İkinci "Windows 11'de bilgisayar taban puanı nasıl öğrenilir?" konunuz ise yeterli bilgi olmadığından dolayı reddedilmiş. Size de bu konu hakkında bildirim gönderilmiş. Bu konunuzda Far Cry 6 oyununda yaşadığınız bir problemden bahsediyorsunuz ancak o konunuzda buna dair hiçbir bilgi yok. Yetersiz bilgi verirseniz ve konular anlaşılmaz durumda ise onaylanmayabilir.
Hayır hiçbir bildirim veya açıklama gönderilmedi, sadece hata raporu vardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı