Çözüldü Açtığım konuya giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Gece gece konuyu açmadan öncesinde zaten site birkaç kere çöktü ve geç bağlanma sorunu yaşadım. Sonra site normale döndü gibiydi bende konumu açtım. The Long Dark oyunu hakkında açtığım konu sayfasına önce ulaşılamıyor dedi, bende zannettim ki moderatörler konuyu iptal etti. Sonra baktım konu onaylanmak için sıraya alınmış, dedim bir bakayım onaylanmadan önce hata varsa düzeltirim diye hop! Yine sayfaya ulaşılamıyor hatası aldım, ancak bu sefer Technopat Sosyal çökmemiş ve ben istediğim her konuyu açabiliyordum "güncel" bir şekilde. Sonra dedim herhalde hata oldu sabaha bakarım ama şimdi denedim yine kendi konuma erişemiyorum ki burası çok önemli: Konum onaylanmış ve bana bildirim gelmesine rağmen gidemiyorum. Bu hatanın sebebi nedir acaba? Aldığım hatayı SS olarak ekledim. Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun, en içten dileklerimle inşallah sevdikleriniz ile kazasız ve belasız bir bayram geçirmenizi dilerim... İyi forumlar, saygılar. @Recep Baltaş

Kullandığım tarayıcı: Brave

Bu da konumun linki: The Long Dark WinterMute devamı var mı?

Ekran görüntüsü 2021-07-20 080132.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı