Activator kötücül yazılımını nasıl silebilirim?

Activatormagduru

Femtopat
Daha fazla  
Torrent üzerinden Activated Windows 10 Pro indirmiştim. Daha sonra birçok mavi ekran sorunuyla karşılaştım büyük ölçüde sebebinin activator virüsü olduğunu düşünürek bilgisayara format atıp bir ürün anahtarı girerek etkinleştirme kararı aldım. Microsoft'un sitesinden ISO dosyalarını USB belleğe yazıp format attım ve ürün anahtarım yok seçeneğini seçtim. Fakat Windows yüklendiğinde yine ürün anahtarı girmeden etkinleştirildi dedi ve yine mavi ekran hataları aldım. Bunun üzerine tekrar format atıp Windows kurulumunu nereye yapmak istediğim sorulan portalda SSD'yi biçimlendirdim. Fakat burada SSD'yi biçimlendirmeme rağmen yine kurulduktan sonra ürün etkileştirildi ve aynı hataları aldım. Bu kötücül yazılımın SSD önyükleme kısmına yapıştığını düşünüyorum. Sizce kaldırmak için başka hangi yöntemleri deneyebilirm? Vakit ayırıp cevaplayabilirseniz sevinirim. İyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım ne gerek var şöyle şeylere yahu.

Microsoft'un yayınladığı resmi Windows 10'u kurun ardından da 15-20 TL ye key alın bitti

Yeni bir resmi Windows kurmaya çalışın ve o resmi Windows un disk biçimlendirme ekranındayken tüm diskleri silip yeniden oluşturun.

Torrent üzerinden activated Windows 10 Pro indirmiştim. Daha sonra birçok mavi ekran sorunuyla karşılaştım büyük ölçüde sebebinin activator virüsü olduğunu düşünürek bilgisayara format atıp bir ürün anahtarı girerek etkinleştirme kararı aldım. Microsoft'un sitesinden ISO dosyalarını USB belleğe yazıp format attım ve ürün anahtarım yok seçeneğini seçtim. Fakat Windows yüklendiğinde yine ürün anahtarı girmeden etkinleştirildi dedi ve yine mavi ekran hataları aldım. Bunun üzerine tekrar format atıp Windows kurulumunu nereye yapmak istediğim sorulan portalda SSD'yi biçimlendirdim. Fakat burada SSD'yi biçimlendirmeme rağmen yine kurulduktan sonra ürün etkileştirildi ve aynı hataları aldım. Bu kötücül yazılımın SSD önyükleme kısmına yapıştığını düşünüyorum. Sizce kaldırmak için başka hangi yöntemleri deneyebilirm? Vakit ayırıp cevaplayabilirseniz sevinirim. İyi günler.

Hocam KMS tarzı yazılım OEM lisans yapmış yani anakarta yapışmış anakartı değiştirmeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı