Activision, Call of Duty'nin geleceği hakkında açıklamalar yaptı

MW3 oynadınız mı? MW3'ü beğenmiş olamazsınız mümkün değil böyle bir şey. 😄
MW2, BO6 senaryo modları mesela kötü değillerdi, gayet oynanabilirdi. MW3 mesela tamamen çöp yani genel olarak yorumlar da böyle benim şahsi görüşüm de böyle.
Hocam henüz indirmedim fakat indireceğim çok merak ettim. Sizce MW2 mi yoksa MW3 mü? Hangisi daha iyi? Ve MW3 neye göre çöp tam olarak?

Hocam sadece campaign mi daha iyi? Online olarak da daha iyi değil mi MW2?

Online tarafıyla hiç ilgilenmiyorum ben campaign için konuşuyorum sadece. MW3'te senaryo modu yok desek yeridir, BO7 kadar rezalet olmasa da bir o kadar rezalet. Bildiğiniz multiplayer gibi tasarlamışlar, bir haritaya atıyorlar sizi loot falan yapıp objektif kovalıyorsunuz. Botlarla multiplayer oynamak gibi düşünün, bütün senaryo modunun yarısı böyle. Haliyle çöp yani MW2 gibi sinematik düzgün bir deneyim sunmuyor asla.
MW2 BO6 oynanabilir düzgün oyunlar hatta BO6 daha iyi bence. Ancak MW3 çöp yani senaryo için oynayacaksanız hiç oynamayın bir şey kaybetmezsiniz.

Online tarafıyla hiç ilgilenmiyorum ben campaign için konuşuyorum sadece. MW3'te senaryo modu yok desek yeridir, BO7 kadar rezalet olmasa da bir o kadar rezalet. Bildiğiniz multiplayer gibi tasarlamışlar, bir haritaya atıyorlar sizi loot falan yapıp objektif kovalıyorsunuz. Botlarla multiplayer oynamak gibi düşünün, bütün senaryo modunun yarısı böyle. Haliyle çöp yani MW2 gibi sinematik düzgün bir deneyim sunmuyor asla.
MW2 BO6 oynanabilir düzgün oyunlar hatta BO6 daha iyi bence. Ancak MW3 çöp yani senaryo için oynayacaksanız hiç oynamayın bir şey kaybetmezsiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim. Umarım güncelleme getirip düzeltirler MW3’ü. Boşa gitmiş olmasın oyun. Hocam peki son soru, sadece MW var bide indirimdeydi onu da satın almıştım fakat 227gb olduğunu görünce henüz indirmedim. O nasıldır peki?

@Maddoxkkm
Eh işte. Klasik CoD yani çok bir şey diyemiyorum. Herhangi bir CoD oyununa güzel demek diğer oyunlara hakaret gibi oluyor maalesef 😂
MW3 özellikle çöp ama hiç vakit harcamayın, MW oynanabilir, MW2 çok daha iyi bence.
Anladım hocam o zaman sıralama şu şekilde; MW2, MW, BO6, MW3, BO7. Peki müzik (main theme) olarak hangisi? Bence BO7, MW, BO6, MW2, MW3.

BO6 yer yer MW2'den daha iyi bir oyun bence. Onda da yer yer saçmalıklar vardı ama başından sonuna sıkılmadan keyifle oynadığım oyunlar sadece MW2 ve BO6. ikisini birincilik için yer yer değiştirebilirim. 😄
MW3'ü gördüğümde "Bundan daha kötüsünü yapamazlar, mümkün değil" demiştim ama adamlar yaptılar helal olsun. 😂

Activision'da mecburen bunu görerek Black Ops 7'de ilk defa tamamen olmasa da kullanıcı geri bildirimlerini dinleyerek oyun içerisinde değişiklikler, eklemeler-çıkarmalar yaptılar. En önemlisi 2019'dan beridir devam eden SBMM bağımlılığını azaltmalarıydı.
Karşınızda MW4: SBMM %100 çalışacak, yavaş movement hızı, gerçekci silah recoilleri, tac sprint geri dönüyor ve feedbackleri dinlememeye devam edeceğiz. Çok yaşa Infinity Ward!

Bence multiplayer kötü olur diye düşünüyorum campaign güzel olabilir belki ama 5 saatlik hikaye modu için 70 dolar verilmez zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı