Activision, Call of Duty'nin geleceği hakkında açıklamalar yaptı

MW3'ten sonra tüm oyunlarımız böyle olucak demişlerdi, sonunda akıllandılar.

Sanki problem art arda aynı seriden oyun çıkartmaları değil de skibi toiletten fırmalama saçma sapan bir hikaye getirmeleri ve oyunun bannerında yapay zeka "resmi" kullanmaları ha? :D

Bu kullandıkları yapay zeka da öyle kendilerinin eğittiği flaanbirşey değil mid journey, DALL-E slopu.

Sanki problem art arda aynı seriden oyun çıkartmaları değil de skibi toiletten fırmalama saçma sapan bir hikaye getirmeleri ve oyunun bannerında yapay zeka "resmi" kullanmaları ha? :D

Bu kullandıkları yapay zeka da öyle kendilerinin eğittiği flaanbirşey değil mid journey, DALL-E slopu.
Yapay zeka kısmı yanlıș bilgi.

Yapay zeka kısmı yanlıș bilgi.
ai-slop-in-newest-call-of-duty-game-v0-plc132gxeb1g1.jpeg

?

Şu an da Modern Warfare 2 (2022) oynuyorum ve gayet memnunum. Yeni gelen DMZ modunu oynuyorum, Warzone'a benzemis.
MW3’de hangi mod DMZ’ye benziyor? BO 7’yi 2 gün önce aldığım için MW3’ü de 2 gün önce sildim ve DMZ gibi bir moddan hiçbir haberim yok. BO 7 oynuyorum şu an.

MW3'te hangi mod DMZ'ye benziyor? BO 7'yi 2 gün önce aldığım için MW3'ü de 2 gün önce sildim ve DMZ gibi bir moddan hiçbir haberim yok. BO 7 oynuyorum şu an.

MW2 demiş, DMZ var onda. Hatta CoD Mobile'da bile geldi.

MW3 2023 olarak gördüm cidden nasıl bir göz spazmı geçirdiysem o anda... Kusura bakmayın.
Hocam, MW2’den de bahsetmiştim. Konu hakkında kendi fikrimi belirtmek istiyorum. Eski Call of Duty serisini oynamış biri olarak, açık konuşmak gerekirse yeni oyunları da beğendim. Black Ops 6’da karakter işini biraz abartmışlar ama yine de hoşuma gitti; oyuna biraz renk kattığını düşünüyorum. 😀

IMG_0526.jpeg

Hocam, MW2'den de bahsetmiştim. Konu hakkında kendi fikrimi belirtmek istiyorum. Eski Call of Duty serisini oynamış biri olarak, açık konuşmak gerekirse yeni oyunları da beğendim. Black Ops 6'da karakter işini biraz abartmışlar ama yine de hoşuma gitti; oyuna biraz renk kattığını düşünüyorum. 😀

Eki Görüntüle 2619545

MW3 oynadınız mı? MW3'ü beğenmiş olamazsınız mümkün değil böyle bir şey. 😄
MW2, BO6 senaryo modları mesela kötü değillerdi, gayet oynanabilirdi. MW3 mesela tamamen çöp yani genel olarak yorumlar da böyle benim şahsi görüşüm de böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı