Activision, CoD Warzone'un fişini çekti

Yaşadığım en büyük sorun oyunu Steam'den satın almamdan kaynaklı Steam serverları çöktüğünde Warzone'da da oyundan atmasıydı.

Evet, bu kısım aşırı aşırı saçma. Oyunu korsana yem etmeyeceğim diye aşırı zorluyorlar bu bağlantı sistemini. Steam bir gün patlasa bütün CoD oyunları da patlayacak. Steam'in bakıma girdiği günler CoD da açılmıyor mesela.

Zahmet olacak gari (!)

(Legal hile?)

Warzone = hile
Bir türlü wallhack , aim assistin onüne gecemiyorlar. Youtubeda cheat videolarini izledikten sonra oyunu sildim.

Cod warzone oyunları ilk başta oldukça iyi oluyor, daha sonra gelen sezon güncellemeleri ile batırılıyor. Bakalım Warzone 3 demi böyle olacak.

PC aldığım zaman hep bunu oynayacaktim CS neymis diyecektim. Ne PC alabildim ne de oynayabildim.

Cod warzone oyunları ilk başta oldukça iyi oluyor, daha sonra gelen sezon güncellemeleri ile batırılıyor. Bakalım Warzone 3 demi böyle olacak.
Daha Warzone 2.0 oturmadı ki 3 çıksın.Oyunun optimizasyon sorunu mu dersin, aim assist denen (legal hile) muhabbeti mi dersin, bir anda maç esnasında oyunun kopması mı dersin bir ton sorunu var.Önce bunların bi düzeltilmesi gerekiyor.

Tüh be bu oyunun popüler olduğu sıralarda bilgisayarım çok kötüydü ve yeni bilgisayar alınca direkt warzone 2 oynamıştım. Warzone 1 hiç oynamadim bi ara denemeyi düşündüydüm de malesef gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…