saliherenbicer Hectopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 18 Çözümler 1 25 Eylül 2020 #1 CoD Warzone'yi indirdim. Ancak Activision'a kayıt olamıyorum. Siteye giriyorum. Kayıt yerine tıklayıp Battle.exe'yi seçiyorum. Ancak sürekli ekteki hatayı alıyorum. Lütfen yardım edin. 120 GB'yi boşa indirmiş olmak istemiyorum. Dosya Ekleri Adsız111.png 206,7 KB · Görüntüleme: 131
CoD Warzone'yi indirdim. Ancak Activision'a kayıt olamıyorum. Siteye giriyorum. Kayıt yerine tıklayıp Battle.exe'yi seçiyorum. Ancak sürekli ekteki hatayı alıyorum. Lütfen yardım edin. 120 GB'yi boşa indirmiş olmak istemiyorum.
Çözüm saliherenbicer 25 Eylül 2020 kebab man dedi: Farklı tarayıcı ile dener misin? Bir de Battle.net hesabın varsa uygulamasından indirip oyun içerisinden de kayıt olabilirsin. Siteye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Diğer konularda oyun içinden hiç olmadığı söyleniyordu ki deneyerek de gördüm bunu ve farklı tarayıcıları da denedim. yigitrocks dedi: Aynı hatayı bende alıyorum. Bugün açılan 2. konu. Başka biri daha açmıştı 1 saat kadar önce, oda aynı problemi yaşıyordu. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu çözdüm. Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım ve siteye erişebildim.
kebab man dedi: Farklı tarayıcı ile dener misin? Bir de Battle.net hesabın varsa uygulamasından indirip oyun içerisinden de kayıt olabilirsin. Siteye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Diğer konularda oyun içinden hiç olmadığı söyleniyordu ki deneyerek de gördüm bunu ve farklı tarayıcıları da denedim. yigitrocks dedi: Aynı hatayı bende alıyorum. Bugün açılan 2. konu. Başka biri daha açmıştı 1 saat kadar önce, oda aynı problemi yaşıyordu. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu çözdüm. Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım ve siteye erişebildim.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #2 Aynı hatayı bende alıyorum. Bugün açılan 2. konu. Başka biri daha açmıştı 1 saat kadar önce, oda aynı problemi yaşıyordu. Artı 0 Eksi
Aynı hatayı bende alıyorum. Bugün açılan 2. konu. Başka biri daha açmıştı 1 saat kadar önce, oda aynı problemi yaşıyordu.
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #3 Farklı tarayıcı ile dener misin? Bir de Battle.net hesabın varsa uygulamasından indirip oyun içerisinden de kayıt olabilirsin. Siteye gerek kalmaz. Artı 0 Eksi
Farklı tarayıcı ile dener misin? Bir de Battle.net hesabın varsa uygulamasından indirip oyun içerisinden de kayıt olabilirsin. Siteye gerek kalmaz.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #4 kebab man dedi: Farklı tarayıcı ile dener misin? Bir de Battle.net hesabın varsa uygulamasından indirip oyun içerisinden de kayıt olabilirsin. Siteye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Oyun içinden de kayıt olmuyor. Bugün 5 kere denedim. Artı 0 Eksi
kebab man dedi: Farklı tarayıcı ile dener misin? Bir de Battle.net hesabın varsa uygulamasından indirip oyun içerisinden de kayıt olabilirsin. Siteye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Oyun içinden de kayıt olmuyor. Bugün 5 kere denedim.
KS KS saliherenbicer Hectopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 18 Çözümler 1 25 Eylül 2020 #5 kebab man dedi: Farklı tarayıcı ile dener misin? Bir de Battle.net hesabın varsa uygulamasından indirip oyun içerisinden de kayıt olabilirsin. Siteye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Diğer konularda oyun içinden hiç olmadığı söyleniyordu ki deneyerek de gördüm bunu ve farklı tarayıcıları da denedim. yigitrocks dedi: Aynı hatayı bende alıyorum. Bugün açılan 2. konu. Başka biri daha açmıştı 1 saat kadar önce, oda aynı problemi yaşıyordu. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu çözdüm. Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım ve siteye erişebildim. Son düzenleme: 25 Eylül 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
kebab man dedi: Farklı tarayıcı ile dener misin? Bir de Battle.net hesabın varsa uygulamasından indirip oyun içerisinden de kayıt olabilirsin. Siteye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Diğer konularda oyun içinden hiç olmadığı söyleniyordu ki deneyerek de gördüm bunu ve farklı tarayıcıları da denedim. yigitrocks dedi: Aynı hatayı bende alıyorum. Bugün açılan 2. konu. Başka biri daha açmıştı 1 saat kadar önce, oda aynı problemi yaşıyordu. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu çözdüm. Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım ve siteye erişebildim.