Çözüldü AcTray programı silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BeTas

Hectopat
Program silinmiyor denetim masasında yok. Programı silmek için başka program kullandım yine silinmedi.

Dosya Ekleri

• Help.png
    123,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20220210_021625.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 39
Çözüm
Virüs olmasın Malwarebytes kullandınız mı?

Olamaz diye düşünüyorum çünkü bu programın gelme sebebi bir tane sürücüleri güncellemek için olan bir program indirdim sonra sildim ama bu geldi sanırım onun kalıntısı zaten ara yüzü de ona benziyor

Dediğiniz gibi yükledim taradım program ile ilgili dosyaları buldu ama bu bir virüs olamaz bence yani driver güncellemesi için yüklediğim programı kaldırdığım zaman oldu ya da direk driver güncellemek için yüklediğim program sıkıntılı ama yine de sorunun programı kaldırırken bir sorun oluşturmasından kaynaklı ama yine de tam emin olamam taramayı yaptım buldu dosyaları sildim 1 2 gün bakacağım geri gelecek mi gelmezse yorumunuzu çözüm olarak işaretlerim

Olamaz diye düşünüyorum çünkü bu programın gelme sebebi bir tane sürücüleri güncellemek için olan bir program indirdim sonra sildim ama bu geldi sanırım onun kalıntısı zaten ara yüzü de ona benziyor

Dediğiniz gibi yükledim taradım program ile ilgili dosyaları buldu ama bu bir virüs olamaz bence yani driver güncellemesi için yüklediğim programı kaldırdığım zaman oldu ya da direk driver güncellemek için yüklediğim program sıkıntılı ama yine de sorunun programı kaldırırken bir sorun oluşturmasından kaynaklı ama yine de tam emin olamam taramayı yaptım buldu dosyaları sildim 1 2 gün bakacağım geri gelecek mi gelmezse yorumunuzu çözüm olarak işaretlerim

Son düzenleme:
Çözüm
Revo Uninstaller kurup kaldırmayı deneyebilirsiniz.
Bu arada AcTray belki bir oyunun AntiCheat'i olabilir. Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Bu arada AcTray belki bir oyunun AntiCheat'i olabilir. Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Sanmam çünkü bir oyna girdiğim zaman açılmıyor ve ara yüzü hiç anticheat benzemiyor daha çok driver güncellemek için olan bir program zaten programın dosyalarına baktığım zaman driver yazıyor yine de oynadığım oyunları yazayım Rust, Valorant, R6, Fortnite, Dying Light, Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands
Revo Uninstaller kurup kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Böyle programlar denedim ama yine de olmadı.

Görev yöneticisinde ayrıntılar kısmından Actray'ı kapat ve hemen dosyaları sil. Tekrar açılırsa dosyaları sil sadece exe dosyası kalır onu da kapatınca açılmayabilir o vakit silersin.

Yardımcı olursam ne mutlu bana.

Görev yöneticisinde ayrıntılar kısmından Actray'ı kapat ve hemen dosyaları sil. Tekrar açılırsa dosyaları sil sadece exe dosyası kalır onu da kapatınca açılmayabilir o vakit silersin.

Sorun görev yöneticisinde yok gözükmüyor program ghost gibi bir şey o yüzden sorun oluyor ama üste yazdığım gibi şu an program yok PC aç kapa yaptığım zaman geliyor PC bir ara kapatırsam bakarım 1 2 bakacağım düzelirse çözüm olarak işaretlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…