Virüs olmasın Malwarebytes kullandınız mı?
Görev Yöneticisi'ni açınız. Bu kısımda çalışan tüm "AcTray" dosyalarını kapatınız. Bir de şimdi deneyiniz.
Bu arada AcTray belki bir oyunun AntiCheat'i olabilir. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Revo Uninstaller kurup kaldırmayı deneyebilirsiniz.
Sanmam çünkü bir oyna girdiğim zaman açılmıyor ve ara yüzü hiç anticheat benzemiyor daha çok driver güncellemek için olan bir program zaten programın dosyalarına baktığım zaman driver yazıyor yine de oynadığım oyunları yazayım Rust, Valorant, R6, Fortnite, Dying Light, Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands
Böyle programlar denedim ama yine de olmadı.
Olamaz diye düşünüyorum çünkü bu programın gelme sebebi bir tane sürücüleri güncellemek için olan bir program indirdim sonra sildim ama bu geldi sanırım onun kalıntısı zaten ara yüzü de ona benziyor.
Dediğiniz gibi yükledim taradım program ile ilgili dosyaları buldu ama bu bir virüs olamaz bence yani driver güncellemesi için yüklediğim programı kaldırdığım zaman oldu ya da direk driver güncellemek için yüklediğim program sıkıntılı ama yine de sorunun programı kaldırırken bir sorun oluşturmasından kaynaklı ama yine de tam emin olamam taramayı yaptım buldu dosyaları sildim 1 2 gün bakacağım geri gelecek mi gelmezse yorumunuzu çözüm olarak işaretlerim.
Görev yöneticisinde ayrıntılar kısmından Actray'ı kapat ve hemen dosyaları sil. Tekrar açılırsa dosyaları sil sadece exe dosyası kalır onu da kapatınca açılmayabilir o vakit silersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.