Ad soyad ile bilgiler öğrenilebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ardaa41

Hectopat
Geçen hafta sanırım arkadaşım bir adamla kavga etmiş, adamlar küfür etti bolca. Sonra biz hiçbir şey demedik adamlar bazı ünlü kişilerin bir programa ad soyadını girdiler. Nerede ne zaman doğduğu T.C. kimlik no vs. çıktı. Acaba bu uygulama yasal mı? Böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim adresimi bilen bir kişinin internet yoluyle bunu yapması komik değil mi? sonuçta zaten adresimi biliyosun zaten. arkadaş konuyu hortlatmış gibi olmuş ama haklı yanı kesinlikle var.

Konu hakkında bilgisi olmayan yorum yapmasın lütfen. Farklı farklı paneller var tek bir ad soyad ile bütün akrabalarının kimlik bilgilerine ulaşabiliyorsun.

Konu hakkında bilgisi olmayan yorum yapmasın lütfen. Farklı farklı paneller var tek bir ad soyad ile bütün akrabalarının kimlik bilgilerine ulaşabiliyorsun.
Bilgiyle , bilgisizlikle ne ilgisi var? ben diyelim suç sayılmayacak yada yakalanmam neredeyse imkansız şekilde bir kişiye yada kişilere zarar verebilirim. mutlaka bunu yapmam mı gerekiyo? buna dur diyebilecek olan yine benim. insanlarda şu var; verdiğim zararın bende bir karşılığı olmayacaksa herşeyi yapabilirim.. ee çık sokağa hapse girmeyecek şekilde adam öldür o zaman ne diyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı