Ada çayı uyuşturucu kategorisine girer mi?

BistyWraith

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Lise
Ada çayı sarıp içenler var ve Türkiye'de yasal bunun etkileri uyuşturucuyla birebir. Bunun uyuşturucu kategorisine girmesi lazım değil mi?

Ada çayı sarıp içenler var ve Türkiye'de yasal bunun etkileri uyuşturucuyla birebir. Bunun uyuşturucu kategorisine girmesi lazım değil mi?

Hayır öyle bir şey olsa elini kolunu sallayıp bulamazsın yani ve ada çayı bitkisel bir şey iyi geliyor hastaysan karnın ağrıyorsa falan nereden çıktı hocam bu. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video linkinde içtikleri şey ada çayı kategorisinden bir bitki ve arkadaşım da denemişti adaçayını ve 2 3 dumanda başı dönmüş halisülasyon görmeye başlamış.

yasal olarak uyuşturucu kabul edilen maddeler liste olarak bellidir. bunlar yasaklı madde diye geçer ve sentetik olarak türevleri de yasaklıdır. adaçayında böyle bir durum yok. dediğiniz gibi bir etkisi olduğu tespit edilirse o da yasaklanır ya da sınırlanır. yani sorun yok adaçayı sağlıklıdır :)

Ben sigara gibi sarıp içmekten bahsediyorum hocam her yerde araştırdım kafa yapıcı etkisi varmış.
Abi başka bir şeydir o ya da plasebo. Git aktardan düz adaçayı al sigaranın arasına koy sar iç hiçbir şey olmaz. Anca nikotin rush yersin başın döner düzenli sigara içmiyorsan o da tütünden kaynaklı.

Abi başka bir şeydir o ya da plasebo. Git aktardan düz ada çayı al sigaranın arasına koy SAR iç hiçbir şey olmaz. Anca nikotin rush yersin başın döner düzenli sigara içmiyorsan o da tütünden kaynaklı.

Bugün arkadaş getirecek deneyeceğim bakalım sonuçları buraya yazarım unutmazsam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı