Ada'da geçen GTA modu

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5500
RX 6600
Meslek
filmmaker, youtube creator menager, music producer
Merhaba çok eskiden oynadığım sanırım Vice City üzerine yaptiklari bir GTA modu veya haritasini ariyorum. Fakat çok profesyoneldi sanki başka bir GTA oyunu gibiydi ufak bir haritaydi. Aklimda kalan tek detay küçük bir ada icerisinde geçmesi. Vice City'deki adadan bahsetmiyorum.

Bende bulamadım hocam sadece modun linki var.
Atar mısın? indirip denemeye değer. İlk söylediğin Myriad islands'a benziyor fakat benim dediğim böyle tam yuvarlak gibi bir map'e sahipti.

Buyurun hocam https://www.gtainside.com/en/vicecity/maps/53741-super-island/
Yok bu da değildi hocam. Myriad islands'a daha çok benziyor. Galiba bulamayacağız.

Merhaba çok eskiden oynadığım sanırım Vice City üzerine yaptiklari bir GTA modu veya haritasini ariyorum. Fakat çok profesyoneldi sanki başka bir GTA oyunu gibiydi ufak bir haritaydi. Aklimda kalan tek detay küçük bir ada icerisinde geçmesi. Vice City'deki adadan bahsetmiyorum.
GTA Türk'teki kumdan kale olabilir mi?

Myriad islands olabilir mi? Super islands veya.
Konuyu biraz hortlatmış olacağım ama çok da eski değil başlık. Hocam bu senin dediğin mod ile çok benzerlik var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Giriş ekranı tasarımı da çok benziyor. Fakat benim hatırladığım kadarıyla çok daha boş bir moddu sadece bir çember etrafında dönüyorduk harita oldukça küçüktü. Bulabilirsek çok sevinirim gerçekten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı