Adalancese hesap kaydı hatası nasıl çözülür?

Yusuf Emre0254

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlarımla oynamak için Adalancese girelim dedim. Siteden oyundaki isimle kayıt olmama rağmen hata veriyor ve giremiyorum. Baya baktım, herkes oyundaki hesap isminin aynı olması gerektiğini söylüyor ama bende aynı olmasına rağmen girilmiyor. Hata görselini aşağıya koyuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-25 184833.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-25 184833.png
    58,3 KB · Görüntüleme: 51
Destek ekibinden yardım iste onlar çözebilir.

girdim ama discord a girdim ama orda sunucu sunucu katılım linkinin süresi dolmuş deniyor
Discord'da erişim engeli olduğundan sunucuya giremiyorsun öyle bir hata veriyor. Ben genelde sunuculara takılırken Google'ye VPN eklentisi kurup Google üzerinden Discord'a giriyorum. Öyle sunuculara girebiliyorum ben.

dediğin şekilde denememe rağmen o hatayı alıyorum
Sunucu Boostları 3. seviyeden düşmüşse ulaşamamanız normal. Sunucu takviyesi 3. seviyeye ulaştığı zaman özel davet açılır, düştüğü zaman 2 gün boyunca o davet kalır fakat 2. günün sonunda eski davete geri döner. Sunucuda olan bir kişiyi bulup ondan davet isteyin.

Sunucu Boostları 3. seviyeden düşmüşse ulaşamamanız normal. Sunucu takviyesi 3. seviyeye ulaştığı zaman özel davet açılır, düştüğü zaman 2 gün boyunca o davet kalır fakat 2. günün sonunda eski davete geri döner. Sunucuda olan bir kişiyi bulup ondan davet isteyin.
NE yazık ki öyle bir şansım yok başka bir çözüm var mı

Adal'ın kendi sunucusuna katılın sohbetten birinden daveti isteyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı