Darmoshark M3S Max çift tıklama yapıyor

safak123

Decapat
Daha fazla  

Darmoshark M3S Max Wireless mouse sahibiyim ve bir süredir çift tıklama sorunu yaşıyorum. Bu durumu debounce time ayarını 11ms yaparak şimdilik çözdüm ama tıklarken bazen hala fiziksel olarak çift ses geliyor. Ayrıca debounce time ayarını 11 yapmak bana çok fazla geliyor, normalde bu değerin çok daha düşük olması gerekmez mi? Hem tıklarken gelen çift ses hem de sorunu çözmek için bu kadar yüksek bir gecikme ayarı yapmak zorunda kalmam bana normal gelmedi. Bu normal bir durum mu?

Darmoshark M3S Max Wireless mouse sahibiyim ve bir süredir çift tıklama sorunu yaşıyorum. Bu durumu debounce time ayarını 11ms yaparak şimdilik çözdüm ama tıklarken bazen hala fiziksel olarak çift ses geliyor. Ayrıca debounce time ayarını 11 yapmak bana çok fazla geliyor, normalde bu değerin çok daha düşük olması gerekmez mi? Hem tıklarken gelen çift ses hem de sorunu çözmek için bu kadar yüksek bir gecikme ayarı yapmak zorunda kalmam bana normal gelmedi. Bu normal bir durum mu?
Normal değil tabii ki. Wraith'ın sattığı ürün şaşırtmadı. Garantisi bitti mi?

Bitmedi ama emin değilim nereden kontrol edebilirim?
Sitelerinden hesabınıza giriş yapın, sağ üst kısımda profilim var, oradan görebilirsiniz. Hesap oluşturmadan ürünü aldıysanız mailinize bakabilirsiniz, ya da yarın Wraith sitesinden canlı destek ile görüşerek garanti süresiniz hala geçerli olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Sabah 10:30, akşam 17:00 arası aktifler.

Sitelerinden hesabınıza giriş yapın, sağ üst kısımda profilim var, oradan görebilirsiniz. Hesap oluşturmadan ürünü aldıysanız mailinize bakabilirsiniz, ya da yarın Wraith sitesinden canlı destek ile görüşerek garanti süresiniz hala geçerli olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Sabah 10:30, akşam 17:00 arası aktifler.
Mailden bakıyorsunuz, garanti süresi bitmişse ya da Wraith sorun çıkartırsa switch değişirsiniz.

Garantisi devam ediyor. Alalı yaklaşık 6 ay oluyor ama defolu ürün olduğu için iade talep etme hakkım vardır sanırım. O zaman 2400 TL'ye almıştım. İade mi etmeleyim yoksa değişim ya da tamir mi? İade edilse yerine ne alabilirim?

Garantisi devam ediyor. Alalı yaklaşık 6 ay oluyor ama defolu ürün olduğu için iade talep etme hakkım vardır sanırım. O zaman 2400 TL'ye almıştım. İade mi etmeleyim yoksa değişim ya da tamir mi? İade edilse yerine ne alabilirim?

Garantiye yollayın, iade çıkarsa iade edip A5 Ultra alabilirsiniz, veya çıkıp 3000 bandına ES21Pro veya SH01 Pro almanız daha mantıklı olacaktır.

İade alacaklarını sanmıyorum dostum, bana 0 ürün bozuk geldi onu bile iade almadılar, garanti de 1 ay süründüm. Şimdi senden problemin videosunu çekip maillerini atmanı isteyecekler. Bunun hakkında konu açmıştım, okuyabilirsin. Süreç bu şekilde işleyecek;

Üretici kaynaklı bir sorun nasıl wraithin problemi olabiliyor?
Kronik olduğunu bile bile satmaya devam ediyorlar. Distribütör firma olarak bunu yapmamaları gerekir, çoğu ürünlerinde sıkıntı çıkıyor. Bozuk ürünlerde sorumluluk sadece üreticiye ait değildir. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a göre satıcı, üretici ve ithalatçı (distribütör) bozuk maldan sorumludur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı