Adalet mi Sorunlu Yoksa Gazetecilik mi?

Rastgele önüme gelen bir haber. Şimdi bakıp siz yorumlayın. Haber anlatım tarzı mı yoksa adalet mi sorunlu?
Ülkede şiddet, darp, ölüm, tecavüz, işkencenin cezası yokken böyle bir şeye ceza uygulanması. Tabi ki de bitkiye zarar veren suçlanmasın demiyorum. En ağır cezayı alsın ama madem adalet bir seçim yapıyor insan neslini seçsin bir zahmet.
 
Mantığı zorlanmak da olup anlatılan şeyi anlamak da zorlanan arkadaşlar için;

www.google.com arama motoruna mesela "Türkiye de geyik avı ihaleleri" yazıp aratın, ve çıkan sonuçlara bakın. Sonra burada yapılan habere tekrardan bakın. Mantık artık devreye girer inşallah.
 
2 gram aklım vardı o'da şu an gitmek üzere dostum. Ne demek "nesini eleştiriyoruz" Okumadın mı konu başlığında neler yazıldığını ? Hem bırak bunları okumayı, ne bileyim senin aklına başka bir şeyler gelmiyor mu ? Sanırım Türkiye de yaşamıyorsun. Anlaşıldı.
Ülkedeki ceza verilmeyen şeylerin farkındayım ama doğru verilen bir ceza paylaşıp bak buna veriyorlar diğerlerine vermiyorlar söylemini doğru bulmadım.Bu cezayı büyük ihtimalle Tarım ve orman bakanlığı koymuş. Diğer adeletsizliklerle bu bakanlığın ne alakası var mesela?
 
Dünyada nadir bulunan ve nesli tükenmekte olan bir çiçeğin korunması gayet doğru. Bu haberin nesini eleştiriyorsunuz orayı anlamadım.
En başta belirttiğim bitki haberi sadece sembolik. Asıl tartıştığımız o haberi buraya koyma nedenim. Ülkedeki yönetim şeklini bir nebze eleştiriyoruz burada.
 
Mesela Can Dündar hainini bile savunan var bu ülkede. O adama gazetecei diyen de var. Bence ikisinde de sorun var ama insanlarımız doğru yanlışı ayırt edemiyor.
 

Geri
Yukarı