Adalet okunmalı mı okuyan ne iş yapar?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kardeşimi özelde adalet okutmayı düşünüyoruz medipol %50 burslu gönderebiliriz. KPSS'de 85 puan falan lazım diyorlar memurluk için bu çocukta 85 alacak göz yok, başka ne iş yapar adalet mezunları yüksek KPSS gerektirmeden?

Adalet okuması için bir de para vermeyin boşuna vermiş olursunuz...

Yoldan 10 kişiyi çevirsen 5'i hukuk okuyor ülkede. Adaletin durumunu düşünmek bile istemiyorum. Planınız tamamen para ve zaman kaybı.

Adalet okuması için bir de para vermeyin boşuna vermiş olursunuz...
Ben de böyle düşünüyorum ama puanı 300'e yakın başka nereye göndersek bilemedik

Yoldan 10 kişiyi çevirsen 5'i hukuk okuyor ülkede. Adaletin durumunu düşünmek bile istemiyorum. Planınız tamamen para ve zaman kaybı.
Ben hukuk okuyorum hocam biraz kırıcı oldu :D

Benim adli tıp asistanı doktor arkadaşım vardı, çocuk bir yandan da hukuk okuyordu. Lan nasıl yapıyorsun hiç okula da gitmiyorsun dedim. Sınavdan sınava okula uğruyormuş. Böyle yapan çok var.

Benim adli tıp asistanı doktor arkadaşım vardı, çocuk bir yandan da hukuk okuyordu. Lan nasıl yapıyorsun hiç okula da gitmiyorsun dedim. Sınavdan sınava okula uğruyormuş. Böyle yapan çok var.
Hukukta devam zorunluluğu yok hocam, ezberi kuvvetliyse okula gitmesine gerek de yok kitapları ezberleyip sınava girer en fazla 1-2 pratik soruyu kaçırır ucu ucuna geçer yine de. Ben de pek uğramıyorum ama notlarım iyi önemli olan uğramadığın zamanlarda yaptıklarındır

adalet mezunları infaz koruma memuru, zabıt katibi ve mübaşir olarak memurluğa başvurabilir fakat bu kadrolara her okuldan mezun adam başvurabiliyor sadece adalet mezunlarının diğer mezunlara göre önceliği oluyor. Ben sağlık yüksekokulu bitirdim fakat şuan katibim mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı