Adal'ın oynadığı çoğu oyun modunun linkleri

Bunu indirip datapack klasörüne atacaksınız.
Ve daha sonra /trigger sneak_on yazın ve datapack çalışacaktır.
Aternos'da datapack klasörü world dosyasının içinde oraya upload edeceksiniz.
Bir sorun olursa ulaşabilirsiniz buradan.

Merhabalar teşekkürler peki bir kişiye nasıl vereceğim? Çünkü sizin dediğiniz gibi yaptığımda hep beraber basmamız gerekiyor. Nasıl çözebilirim?

Yapılar çıkması mümkün değil sebebini bu videoda anlattım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam programı kurduktan sonra aynı yere gelin sayfayı yenileyip bekleyin diyorsunuz ama hala bir şey çıkmadı tamam yeri falan gelmedi?

Hocam programı kurduktan sonra aynı yere gelin sayfayı yenileyip bekleyin diyorsunuz ama hala bir şey çıkmadı tamam yeri falan gelmedi?

Videonun 3.18 kısmını diyorsunuz sanırım. Eğer orada uygulama onaylanmamışsa ya da site bir şey dememişse uygulamanın "browse modpacks" kısmına tıklayıp modun ismini yazarak aynısını kurabilirsiniz.

Videonun 3.18 kısmını diyorsunuz sanırım. Eğer orada uygulama onaylanmamışsa ya da site bir şey dememişse uygulamanın "browse modpacks" kısmına tıklayıp modun ismini yazarak aynısını kurabilirsiniz.
Hocam yaptım ama oyunda vakit geçirince PSU'dan cızırtılar gelmeye başladı, bayağı ağır bir mod paketiymiş.

Hocam yaptım ama oyunda vakit geçirince PSU'dan cızırtılar gelmeye başladı, bayağı ağır bir mod paketiymiş.

Evet ben her şey en düşük ayarlarda 15FPS aldım. Baktım olmuyor sildim modu. Zaten bilgisayar oyunlarını da bıraktım bir süredir spora başladım. Bir de hoşlandığım bir kız var 2 gündür naber filan yazacağım ama yazamadım hala Xd.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı