NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 9 Temmuz 2024 #11 Vetronly dedi: Peki nereden satın alabilirim? Genişletmek için tıkla... www.patreon.com/ForgeLabs buradan satın alabilirsiniz 5 dolar vererek ayrıca diğer bütün maplerini de oynayabilirsin parazit dışında.
Vetronly dedi: Peki nereden satın alabilirim? Genişletmek için tıkla... www.patreon.com/ForgeLabs buradan satın alabilirsiniz 5 dolar vererek ayrıca diğer bütün maplerini de oynayabilirsin parazit dışında.
Vetronly Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #12 NinimuRarei dedi: www.patreon.com/ForgeLabs buradan satın alabilirsiniz 5 dolar vererek ayrıca diğer bütün maplerini de oynayabilirsin parazit dışında. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
NinimuRarei dedi: www.patreon.com/ForgeLabs buradan satın alabilirsiniz 5 dolar vererek ayrıca diğer bütün maplerini de oynayabilirsin parazit dışında. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
OkanDif Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 171 9 Temmuz 2024 #13 NinimuRarei dedi: Parazit modu the flesh that hates fakat mapini de indirmen lazım o da paralı gerçi bende var fakat vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum.(mod kendi başına zevkli gelmiyor bana göre) Genişletmek için tıkla... Merhaba Survival sunucu kuracağım 1.20.6 pluginden anlıyorsan bana yardım eder misin?
NinimuRarei dedi: Parazit modu the flesh that hates fakat mapini de indirmen lazım o da paralı gerçi bende var fakat vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum.(mod kendi başına zevkli gelmiyor bana göre) Genişletmek için tıkla... Merhaba Survival sunucu kuracağım 1.20.6 pluginden anlıyorsan bana yardım eder misin?
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 9 Temmuz 2024 #14 OkanDif dedi: Merhaba Survival sunucu kuracağım 1.20.6 pluginden anlıyorsan bana yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Pluginlerden anlamam sadece bildiğim kadarıyla modlar için yardım edebilirim. Aternos'tan plugin server kur.
OkanDif dedi: Merhaba Survival sunucu kuracağım 1.20.6 pluginden anlıyorsan bana yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Pluginlerden anlamam sadece bildiğim kadarıyla modlar için yardım edebilirim. Aternos'tan plugin server kur.
Vetronly Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #15 NinimuRarei dedi: www.patreon.com/ForgeLabs buradan satın alabilirsiniz 5 dolar vererek ayrıca diğer bütün maplerini de oynayabilirsin parazit dışında. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek kalmadı zaten mod paketinin içerisinde Lost Cities modu varmış.
NinimuRarei dedi: www.patreon.com/ForgeLabs buradan satın alabilirsiniz 5 dolar vererek ayrıca diğer bütün maplerini de oynayabilirsin parazit dışında. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek kalmadı zaten mod paketinin içerisinde Lost Cities modu varmış.
OkanDif Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 171 9 Temmuz 2024 #16 NinimuRarei dedi: Pluginlerden anlamam sadece bildiğim kadarıyla modlar için yardım edebilirim. Aternos'tan plugin server kur. Genişletmek için tıkla... Discord'dan ekler misin beni maevlon
NinimuRarei dedi: Pluginlerden anlamam sadece bildiğim kadarıyla modlar için yardım edebilirim. Aternos'tan plugin server kur. Genişletmek için tıkla... Discord'dan ekler misin beni maevlon
murat31212666 Femtopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #17 Crowzz1903 dedi: Hocam diğer yerlerde yazan modlar yanlış boşuna bakmayın kendim deneyip buldum tek doğru modu bu adal başka modlarda kullanıyor diye biliyorum ama https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/parasites-by-forge-labs Genişletmek için tıkla... zip olarak indiriyo onu nereye atıcam çalışması için Mod paketini nereye atacağım çalışması için Nereye kuracağım yani Son düzenleme: 20 Ekim 2024
Crowzz1903 dedi: Hocam diğer yerlerde yazan modlar yanlış boşuna bakmayın kendim deneyip buldum tek doğru modu bu adal başka modlarda kullanıyor diye biliyorum ama https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/parasites-by-forge-labs Genişletmek için tıkla... zip olarak indiriyo onu nereye atıcam çalışması için Mod paketini nereye atacağım çalışması için Nereye kuracağım yani
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 20 Ekim 2024 #18 murat31212666 dedi: ZIP olarak indiriyor onu nereye atacağım çalışması için. Mod paketini nereye atacağım çalışması için. Nereye kuracağım yani. Genişletmek için tıkla... Orijinal Minecraft'ın lazım. Orijinal Minecraft'ın varsa CurseForge uygulamasını indir sonra oradan kur.
murat31212666 dedi: ZIP olarak indiriyor onu nereye atacağım çalışması için. Mod paketini nereye atacağım çalışması için. Nereye kuracağım yani. Genişletmek için tıkla... Orijinal Minecraft'ın lazım. Orijinal Minecraft'ın varsa CurseForge uygulamasını indir sonra oradan kur.
murat31212666 Femtopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #19 zEnlefy dedi: Orijinal Minecraft'ın lazım. Orijinal Minecraft'ın varsa CurseForge uygulamasını indir sonra oradan kur. Genişletmek için tıkla... knk ben halletim yinede saol da haritayı biliyormusun biliyorsan atma şansın var mı Dc ve ya skyp den
zEnlefy dedi: Orijinal Minecraft'ın lazım. Orijinal Minecraft'ın varsa CurseForge uygulamasını indir sonra oradan kur. Genişletmek için tıkla... knk ben halletim yinede saol da haritayı biliyormusun biliyorsan atma şansın var mı Dc ve ya skyp den
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 20 Ekim 2024 #20 murat31212666 dedi: Kanka ben halletim yine de sağ ol da haritayı biliyor musun biliyorsan atma şansın var mı DC veya skypden. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef.
murat31212666 dedi: Kanka ben halletim yine de sağ ol da haritayı biliyor musun biliyorsan atma şansın var mı DC veya skypden. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef.