NinimuRarei
Hectopat
Peki nereden satın alabilirim?
www.patreon.com/ForgeLabs buradan satın alabilirsiniz 5 dolar vererek ayrıca diğer bütün maplerini de oynayabilirsin parazit dışında.
Peki nereden satın alabilirim?
www.patreon.com/ForgeLabs buradan satın alabilirsiniz 5 dolar vererek ayrıca diğer bütün maplerini de oynayabilirsin parazit dışında.
Parazit modu the flesh that hates fakat mapini de indirmen lazım o da paralı gerçi bende var fakat vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum.(mod kendi başına zevkli gelmiyor bana göre)
Merhaba Survival sunucu kuracağım 1.20.6 pluginden anlıyorsan bana yardım eder misin?
Hocam gerek kalmadı zaten mod paketinin içerisinde Lost Cities modu varmış.www.patreon.com/ForgeLabs buradan satın alabilirsiniz 5 dolar vererek ayrıca diğer bütün maplerini de oynayabilirsin parazit dışında.
Pluginlerden anlamam sadece bildiğim kadarıyla modlar için yardım edebilirim. Aternos'tan plugin server kur.
zip olarak indiriyo onu nereye atıcam çalışması içinHocam diğer yerlerde yazan modlar yanlış boşuna bakmayın kendim deneyip buldum tek doğru modu bu adal başka modlarda kullanıyor diye biliyorum ama https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/parasites-by-forge-labs
ZIP olarak indiriyor onu nereye atacağım çalışması için.
Mod paketini nereye atacağım çalışması için.
Nereye kuracağım yani.
knk ben halletim yinede saol da haritayı biliyormusun biliyorsan atma şansın var mı Dc ve ya skyp denOrijinal Minecraft'ın lazım. Orijinal Minecraft'ın varsa CurseForge uygulamasını indir sonra oradan kur.
Kanka ben halletim yine de sağ ol da haritayı biliyor musun biliyorsan atma şansın var mı DC veya skypden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.