Adana/Yüreğir hakkında

Makaleler
2
Arkadaşlar aranızda Adanalı veya özellikle bu Yüreğir ilçesinden olan birileri var mi? Buralar hakkında bilgisi olan biri de olur. Buralar hakkında biraz bilgi verir misiniz? Özellikle insanları nasıldır :)

Adana'da yaşıyorum Yüreğir Adana'da yaşamak isteyeceğin en son yerdir. Kendim de Sarıçam'da yaşıyorum Yüreğir ile yan yana yeni yerleşim olduğu için çok kötü değil fakat diğer taraflardan farklı.

Yüreğir Belediyesi ile sanal gerçeklik projesi için irtibatım olmuştu. Kullanmadıkları şeye para ödediklerini söyleyebilirim :) Fiziken Anada'da bulunmadım hiç.

Son düzenleme:
Adana'da yaşıyorum Yüreğir Adana'da yaşamak isteyeceğin en son yerdir. Kendim de Sarıçam'da yaşıyorum Yüreğir ile yan yana yeni yerleşim olduğu için çok kötü değil fakat diğer taraflardan farklı.
Ben yaşamak için sormadim :) Tanıştığım bir kız orali çıktı.
Hocam farklı dediniz ya biraz açar mısınız?

Son düzenleme:
Ben yaşamak için sormadim :) tanıştığım bir kız orali çıktı.

Hocam farklı dediniz ya biraz açar mısınız?

Ya mesela nasıl diyeyim çok fazla keko var yani arkadaşla gittiğimizde sataşan olabiliyor ya da kavgaya tartışmaya falan denk gelebiliyoruz. Suç oranı diğer ilçelere göre yüksek tabii iyi insanlar da var zaten insanı yaşadığı semte göre yargılamak biraz yanlış olur fakat çoğunluğu böyle.

Ya mesela nasıl diyeyim çok fazla keko var yani arkadaşla gittiğimizde sataşan olabiliyor ya da kavgaya tartışmaya falan denk gelebiliyoruz. Suç oranı diğer ilçelere göre yüksek tabii iyi insanlar da var zaten insanı yaşadığı semte göre yargılamak biraz yanlış olur fakat çoğunluğu böyle.
Yok yargılamak için sormadim sadece merak ettim Adana böyle dışardan biraz farklı geliyor da onun için sordum. Her şehirde iyi-kotu insan olabilir. Ben biraz kültürünü nasıl bir yer olduğunu merak ettim.

Askerlik arkadaşım Yüreğirliydi. Yan ranzamda yatardı. Her gün esrar içerdi. Abisi de adam öldürmüştü. Ama delikanlı çocuktu. Hiç kimseye zararı yoktu, kendisi hariç!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı