Adana'da Elmacık deneyimim

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba bugün elmacık bilgisayara gittim. Satış bölümüne APU sistemi gösterdim. Çok ilgili ve bilgililer işlemci aldım. AMD Ryzen 5 4650G iyi dediler ve gerçektende öyleydi. Dizdiğim APU sistemde bazı parçalar yoktu. O yüzden bizde olan parçaları N11 üzerinden dizin sonra gelin yardımcı oluruz dediler. Sadece işlemci aldım :) haftaya kasa, PSU ve RAM'i alacağım. Şu an çok memnun ettiler ve ilgilendiler. Tereddüt etmeden alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün elmacık bilgisayara gittim. Satış bölümüne APU sistemi gösterdim. Çok ilgili ve bilgililer işlemci aldım. AMD Ryzen 5 4650G iyi dediler ve gerçektende öyleydi. Dizdiğim APU sistemde bazı parçalar yoktu. O yüzden bizde olan parçaları N11 üzerinden dizin sonra gelin yardımcı oluruz dediler. Sadece işlemci aldım :) haftaya kasa, PSU ve RAM'i alacağım. Şu an çok memnun ettiler ve ilgilendiler. Tereddüt etmeden alabilirsiniz.

SSD alacaktım fiyatlar çok pahalı başka marka aldım.

Allah belalarını versin. İade kabul etmediler. Eski model RAM siparişi verdim fotoğraftaki gibi gelmesi gerekirken yeni nesili gönderdiler ve anakartıma uymadı. Hakkımı helal etmiyorum.
İade nasıl kabul etmediler emin misiniz? Müşteri hizmetlerini arayıp denediniz mi?

Ben mağazasına gittiğimde gayet ilgililerdi.İşlemciyi mail order üzerinden yaptılar.Aşağıdan katdan da işlemciyi aldım.Fakat elimde sadece işlemci var🤣 Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.Haftaya cumartesi felan tüm sistemi toplayıp tekrar gideceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı