Adana'da güvenilir bilgisayarcı önerisi

Yusufsendogan

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Adanadayım. Bir arkadaşım PC'sinin açılmadığını söylüyor. Bildiğiniz veya daha önceden gittiğiniz; işini iyi yapan yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hiçbir bilgisayarcıyı bilmiyoruz. Bir şeyler önermeye çalışsanız iyi olur.

Mısır çarşısında Güven diye biri vardı, sorarak bulabilirsiniz dükkanı içeride bir yerlerde. Küçük dükkan ama işini güzel yapan biri. Yıllardır tanırım. PS tamiri de yapıyor. 🙂

Hocam ben pc topluyorum. Adanalıyım. Kurma işini kendim yapmak istemiyorum herhangi bir parçaya zarar veririm diye. Güven bilgisayarı tavsiye etmişsiniz. Mid range güzel bir bilgisayar olacak inşallah. Amd harici fan kurulumunu, güç kablolarını vs düzgün takıp sorunsuz kurulum yaparlar mı? Bilgileri, özellikle vizyonları kaliteleri nasıl? Birine güvenmek zor bu devirde bilirsiniz. O yüzden sordum. Teşekkürler şimdiden.

@Cygnus ben PSP cihazımı emanet ediyordum, eski masaüstü bilgisayarımı da kendisi yapmıştı. Çocukluğumdan beri tanırım kendisini, işinde iyidir. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum, zaten zor bir işlem değil. Ben de SFF sistem topluyorum, endişe etmenize hiç gerek yok. 🙂

@Cygnus ben PSP cihazımı emanet ediyordum, eski masaüstü bilgisayarımı da kendisi yapmıştı. Çocukluğumdan beri tanırım kendisini, işinde iyidir. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum, zaten zor bir işlem değil. Ben de SFF sistem topluyorum, endişe etmenize hiç gerek yok. 🙂
Hocam hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim. Facebook'tan buldum güveni. Toplayınca oraya götüreceğim büyük ihtimal. Bu arada sff sistem nedir merak etmedim değil :) selamlar...

@Cygnus daha ufak boyutlarda sistem, kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum normal bir sistemden daha uğraştırıcı oluyor. Kablolamasını 3 kez düzenledim, elde imkan olsa özel boyutlu kablolar istek değil ihtiyaç. Hatırı sayılır fiyatlarda oldukları için daha yaratıcı çözümler üretmek zorunda kaldım.🙂

@Cygnus daha ufak boyutlarda sistem, kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum normal bir sistemden daha uğraştırıcı oluyor. Kablolamasını 3 kez düzenledim, elde imkan olsa özel boyutlu kablolar istek değil ihtiyaç. Hatırı sayılır fiyatlarda oldukları için daha yaratıcı çözümler üretmek zorunda kaldım.🙂
anladım. ne güzel sana uğraş olmuş iyi işte :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı