Adana'da işini iyi yapan bilgisayarcı önerisi

Leozihm

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcim için termal macun ve 650W bir PSU alacağım internetten. Bunu düzgünce montajlayacak biri var mıdır? Adana'da güvenilecek bir yer var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten video izleyerek öğrenip yapabilirsin bunlar kolay şeyler :D

Ve Montaj ile ilgili bilgin gelişir.

İnternetten video izleyerek öğrenip yapabilirsin bunlar kolay şeyler :D

Ve montaj ile ilgili bilgin gelişir.

Özür dileyerek söylüyorum kendin yapabilirsin lafını bu forumda çok görüyorum adam kendisi yapmak istemiyor bilgisayarcıda yaptırmak istiyor siz aksine kendin yap diyorsunuz.

Özür dileyerek söylüyorum kendin yapabilirsin lafını bu forumda çok görüyorum adam kendisi yapmak istemiyor bilgisayarcıda yaptırmak istiyor siz aksine kendin yap diyorsunuz.

Kesinlikle bir kabloda hata yapsam kaç bin TL yanacak riske atmadan güvenebileceğim bir yer arıyorum.
Hürriyet mahallesinde bilgisayarcı Mehmet abi var ona götürebilirsin güvenilirdir.

Hürriyet mahallesi mi? Bilgisayarı çalmasınlar :)

Kesinlikle bir kabloda hata yapsam kaç bin TL yanacak riske atmadan güvenebileceğim bir yer arıyorum.

Hürriyet mahallesi mi? Bilgisayarı çalmasınlar :)
Bu hayatta riske girmeden hicbirşey öğrenemezsin.

Bu hayatta riske girmeden hiçbir şey öğrenemezsin.

Bir şey olursa bilgisayar masrafımı karşıla hemen deneyeyim kaç yıldır para biriktirip ayırıp aldığım sistem üstünde deney yapamam kusura bakma.
O değil de yine bana kaldı iş Adana'da adam akıllı güvenecek birini bulamadım cidden zor bir şeye benzemiyor yanlış bir şey yaparsam maksimum ne olur?

Bu hayatta riske girmeden hiçbir şey öğrenemezsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı