Selim Eren
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- METU:ME
Haklisin buradaki imkanlarin yarisi Türkiye'de olsa bir dakika düsünmem. Yani düsün ben haftada sadece Cuma ve Cumartesileri sabah vardiyasi ve Pazarlari gece vardiyasi calisiyorum. Yani haftada 3 gün calisiyorum, ve Türkiye'de asgari ücret alan birinden 12 kat daha fazla maas aliyorum. Aci gercek bu.
Ben Mersin'in Pozcu semtinde oturuyordum. Simdi Mersin Davultepe'de yazligim var, Soray sitesini bilirsin belki. Ha iste orada
CONO'lari pek bilmem ama cok duydum hatta Ugur Dündar haberini yapmisti.![]()
Bu konuda zaten bir şey denilemiyor, adamlar işini bilene değer de veriyor hakkını da veriyor. Ama Türkiye'de durum maalesef böyle değil resmen torpil ile oluyor çoğu şey. [emoji22]
Benim akrabalar (dayı, nene, dede, teyze) da Yenişehir'de oturuyorlar Fuat Morel'i belki biliyorsunuzdur.
Cono ile çingene aynı şey Adana'da sadece conoya çingene deniyor. Babam'da gazeteci az haberini yapmadı hatta bir ara haber için conolar tarafından dayak yiyormuş da bir şey olmadan millet araya girmiş (sebebi ise niye bizi çekiyorsun). Bu arada kusura bakmayın biraz geç cevap verebildim uyuyakalmışım Türkiye'de o arada saat gece 12-1 civarıydı.