Adana'da sığınmacı kampında kalan Suriyeliler, Polislere saldırdı!

Aha gelmiş bizim suriyeli sever

Çoğu peygamberin ar*plara gelmesinin sebebi bu.
Kesinlikle abi. Nerede bozguncu, şerefsiz toplum varsa oraya peygamber gönderilmiş. Hz Muhammedin araplara gönderildiğine bakmayın, bunların ataları çocuklarını diri diri gömüyorlardı. Peygamber öldükten daha 100 sene sonra eski hallerine dönmüşlerdi zaten.

Kardeşim sürüyüliler dünyanın en masum insanları

Soracağın sorular:
Bu adamlar savaşmak yerine neden kaçtılar?
Neden bizim ülkemize kaçtılar? Sınır komşuları sözde din kardeşleri Su*di a*abistan neden kucak açmadı?
Askerimiz neden şehit oluyor diyorsun, benim askerim neden orada diyemiyorsun değil mi?

Alayı ölsün gebersin bize ne? Sanki yararları varda zararı olmasın...
@333365

Geçen hafta her yıl düzenlenen şehir festivaline gittim, 2 senedir pandemiden dolayı gidememiştim. Her yer Suriyeli, Afgan dolmuş. Rahatça gezemedim, hareket edemedim. Kim bilir kaç kez Afgan'ların ağızları açık etraftaki kızlara baktıklarını gördüm. Genç kızlara, benim yaşıtlarıma cidden üzüldüm. Eğlenmek için çıktıkları yerde apaçık tecavüze uğruyorlar.

AHaber izleyince ben Zamanında Medal of Honor ve ArmA3 görüntülerini "TSK pkkyı böyle vuruyor" diye izleten, GTA 5 hile kodlarını, darbe şifresi olarak gösteren ve nicesini yapan "haber" kanalını izlemiyoruz

Sırf yemeğin lezzeti yüzünden bunu yaptıklarını sanmıyorum. Büyük ihtimalle yemekler hijyen koşullarına uygun değildi. Bunun mümkün olmadığını düşünen varsa açsın baksın KYK yurt yemek şikayetlerine. İhaleyi alanlara denetim resmen sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…