Medyanın saçmalıklarından birisi. Evet adam felç olmuş fakat protein tozundan falan değil, bu işin arkasında bir iş var, kimse peynir altı suyu içti diye felç geçirmez ama sevgili her şeyi bilen medyalarımız suçu yine supplemetlere atıyor. Benim bir takım fikirlerim var (fikir diyorum kesin böyle yapmış ya da olmuş değil, baştan iyi anlasın okuyanlar sonra sen nerden biliyorsun gibi tepkiler almayalım). Öncelikle yer Adana ve kendisinin dişlerinin durumunu görmüşsündür, yani madde kullanıyor olabilir. Ayrıca bana göre en kuvvetli ihtimal, salondaki antrenör kendisine steroid kullandırtmış olabilir ve enjeksiyon sırasında (kalça ya da bacak) yanlış ve bilinçsiz enjeksiyon sonucu enjektörün ucu sinire gelmiş ve zarar vermiş olabilir çünkü felç kalmadan önce topalladığı belirtiliyor. Ayrıca hastaneye yürüyerek girip sedyeyle çıkması da düşündüren bir durum belki de hastanenin hatası, ya da salondaki antrenör protein tozu diye içerisinde farklı maddeler, kimyasallar olan bir şey vermiş ve vücudu buna reaksiyon göstermiş olabilir (bence bu çok düşük bir ihtimal). Belki de bütün bunlardan farklı olarak hareket esnasında yanlış bir şey yapıp omurgasına zarar vermişte olabilir. Ama kısaca, SUPPLEMENTLER ÖCÜ DEĞİLDİR, SİHİRLİ DEĞNEK DEĞİLDİR, ANABOLİK STEROİDLERLE KARIŞTIRMAYIN BUNLARI YETER ARTIK ŞU SPOR NE ÇEKTİ BU MEDYADAN YAHU !!!!!