Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 27 Aralık 2020 #1 Selam, Detroit Become Human oyunumda takılma sorunu var, internette gördüğüm kadarı ile bir kişi FreeSync'i kapatıp çözüyordu. NVIDIA tarafında G-Sync nasıl kapatabilirim? Adaptive-Sync monitörüm var.
Selam, Detroit Become Human oyunumda takılma sorunu var, internette gördüğüm kadarı ile bir kişi FreeSync'i kapatıp çözüyordu. NVIDIA tarafında G-Sync nasıl kapatabilirim? Adaptive-Sync monitörüm var.
Çözüm Axii 27 Aralık 2020 yigitrocks dedi: Normalde FreeSync mı monitörün? Anladığım kadarıyla yazılımla G-Sync var. Benim monitörde FreeSync'ı kapatınca G-Sync'da kapanıyor. Ekran kartım NVIDIA ama bende de adaptive-Sync var. Bir dene istersen. NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatabilirsin FreeSync'ı. Genişletmek için tıkla... Normalde adaptive Sync Philips 221V8. * Display Port ile bağlanmadığım için zaten açık değilmiş...
yigitrocks dedi: Normalde FreeSync mı monitörün? Anladığım kadarıyla yazılımla G-Sync var. Benim monitörde FreeSync'ı kapatınca G-Sync'da kapanıyor. Ekran kartım NVIDIA ama bende de adaptive-Sync var. Bir dene istersen. NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatabilirsin FreeSync'ı. Genişletmek için tıkla... Normalde adaptive Sync Philips 221V8. * Display Port ile bağlanmadığım için zaten açık değilmiş...
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #2 Normalde FreeSync mı monitörün? Anladığım kadarıyla yazılımla G-Sync var. Benim monitörde FreeSync'ı kapatınca G-Sync da kapanıyor. Ekran kartım NVIDIA ama bende de Adaptive-Sync var. Bir dene istersen. NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatabilirsin FreeSync'ı. Artı 0 Eksi
Normalde FreeSync mı monitörün? Anladığım kadarıyla yazılımla G-Sync var. Benim monitörde FreeSync'ı kapatınca G-Sync da kapanıyor. Ekran kartım NVIDIA ama bende de Adaptive-Sync var. Bir dene istersen. NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatabilirsin FreeSync'ı.
Levoo Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 726 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #3 Tikleri kaldırın. Artı 0 Eksi
M Mehmetgs Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.069 Çözümler 13 27 Aralık 2020 #4 Monitör konsolunda adaptive ya da FreeSync yazan yeri kapalı yapınca otomatik man kapanacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 27 Aralık 2020 #5 Levoo dedi: Eki Görüntüle 803906 Tikleri kaldırın. Genişletmek için tıkla... GSYNC ayarları sekmesi yok bende. Artı 0 Eksi
Levoo dedi: Eki Görüntüle 803906 Tikleri kaldırın. Genişletmek için tıkla... GSYNC ayarları sekmesi yok bende.
M Mehmetgs Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.069 Çözümler 13 27 Aralık 2020 #6 Axioya dedi: GSYNC ayarları sekmesi yok bende. Eki Görüntüle 803929 Genişletmek için tıkla... Ekrandan ozaman hiç aktif olmamıştır kapatmanıza gerek yok zaten kapalı Artı 0 Eksi
Axioya dedi: GSYNC ayarları sekmesi yok bende. Eki Görüntüle 803929 Genişletmek için tıkla... Ekrandan ozaman hiç aktif olmamıştır kapatmanıza gerek yok zaten kapalı
KS KS Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 27 Aralık 2020 #7 yigitrocks dedi: Normalde FreeSync mı monitörün? Anladığım kadarıyla yazılımla G-Sync var. Benim monitörde FreeSync'ı kapatınca G-Sync'da kapanıyor. Ekran kartım NVIDIA ama bende de adaptive-Sync var. Bir dene istersen. NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatabilirsin FreeSync'ı. Genişletmek için tıkla... Normalde adaptive Sync Philips 221V8. * Display Port ile bağlanmadığım için zaten açık değilmiş... Son düzenleme: 30 Aralık 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
yigitrocks dedi: Normalde FreeSync mı monitörün? Anladığım kadarıyla yazılımla G-Sync var. Benim monitörde FreeSync'ı kapatınca G-Sync'da kapanıyor. Ekran kartım NVIDIA ama bende de adaptive-Sync var. Bir dene istersen. NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatabilirsin FreeSync'ı. Genişletmek için tıkla... Normalde adaptive Sync Philips 221V8. * Display Port ile bağlanmadığım için zaten açık değilmiş...