Adata D10 ile D30 uyumlu mu?

GazzıhYiyen

Kilopat
Arkadaşlar, elimde Adata 8 GB XPG Gammix D10 DDR4 3000MHz CL16 Single Kit RAM var. İnternetde aradığımda 500-470 TL gibi bir fiyatı var. Ama D30'lusunun fiyatı 280 TL. Aynı MHz. Onu alıp taksam çalıştırır mı?

Hocam, küçükte olsa ihtimali var. 200 TL için riske değmez. Hazır aynısı var. Alın rahat edin.

Bunu tam olarak bilmiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim senden haber bekliyorum. Bu arada nereden aldın?
Trendyoldan aldim 314 tlye konuyu actigimda 280 tlydi ramler dolar dustukce fiyatlar artiyor anlamadim bu işi
Şimdiden teşekkür ederim senden haber bekliyorum. Bu arada nereden aldın?
Ramler geldi taktım bilgisayar inanılmaz hızlandı sanki 1050 ti den 1080 ekran kartına geçiş yapmışım gibi etki etti. Şimdilik bir sorun yok.

Son düzenleme:
Trendyol'dan aldim 314 TL'ye konuyu actigimda 280 tlydi RAM'ler dolar dustukce fiyatlar artiyor anlamadim bu işi.

RAM'ler geldi taktım bilgisayar inanılmaz hızlandı sanki 1050 Ti'den 1080 ekran kartına geçiş yapmışım gibi etki etti. Şimdilik bir sorun yok.

Şu anda 8 GB D10 8 GB'de D30 RAM kullanıyorsun değil mi 16 GB yani?
Trendyol'dan aldim 314 TL'ye konuyu actigimda 280 tlydi RAM'ler dolar dustukce fiyatlar artiyor anlamadim bu işi.

RAM'ler geldi taktım bilgisayar inanılmaz hızlandı sanki 1050 Ti'den 1080 ekran kartına geçiş yapmışım gibi etki etti. Şimdilik bir sorun yok.

Cevabını bekliyorum sipariş vermek için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı