Ürünü ben de inceliyorum, Pro modelinde DRAM bulunuyor. Testlerini inceledim, hem hızlı hem de art arda yapılan birçok test sonucunda gördüğü en yüksek sıcaklık 71 dereceydi. Tabii günlük kullanımda bu yüksek sıcaklıkları görmeniz pek olası değil. Ayrıca ürünü çok aşırı zorlarsanız ürün yaptığı işlemi durduruyor sıcaklıktan zarar görmemesi açısından. Bu da soğutma kontrolünün iyi yapıldığını gösterir. Bence çok güzel bir ürün, alacağım bunun 2TB'ını.
Ürünü ben de inceliyorum, Pro modelinde DRAM bulunuyor. Olumsuz tarafı TLC bulunmuyor (QLC var). Testlerini inceledim, hem hızlı hem de art arda yapılan birçok test sonucunda gördüğü en yüksek sıcaklık 71 dereceydi (anakart soğutma metali ve üzerinde kendi metal etiketi olmadan). Tabii günlük kullanımda bu yüksek sıcaklıkları görmeniz pek olası değil. Sadece kendi metal etiketi olduğunda ise en yüksek sıcaklık 60 dereceydi. Bu durum dizüstü bilgisayarda kullanılmasında sakınca olmadığını gösterir kanımca. Anakart soğutma metali ile yapılan testi hatırlamıyorum. Ayrıca ürünü çok aşırı zorlarsanız ürün yaptığı işlemi durduruyor sıcaklıktan zarar görmemesi açısından. Bu da soğutma kontrolünün iyi yapıldığını gösterir. Bence güzel bir ürün yapmışlar, alınabilir.
Windows kuracaksanız almayın, D sürücüsü olarak kullanacaksanız alınabilir. Bu arada biraz daha araştırınca DRAM konusundan emin olamadım. Sanırım DRAM yok, üstte yanlış bilgi vermiş olabilirim.