Adata M.2 SSD'ler alınır mı?

Sadece sistem için gerekli bana. Çok farkeder mi bilemedim de pi sağlığı çok çabuk düşüyor vs. dediler. Sizin pil sağlığı kaç acaba? Bir de yazma değerlerini söyleyebilir misiniz?

SPX8200 Pro kullanıyorum. Tavsiye ederim. Onun haricinde biri daha söylemiş ama ben de tekrarlamış olayım Crucial BX500 de alınabilecek ucuz ama kaliteli ssdlerden.

Toshiba OCZ TR200 hakkındaki bilgileri alıntıladığınız yorumumda söylemiştim. Kronik sorunlu, almayın. Gigabyte SSD kullanıp sorun yaşayan çok yok, tabii kullananlar daha iyi bilir. Bana kalsa alınabilir. Kingston'da ise bilinen herhangi bir sorun yok, alabilirsiniz.

Ben A400 Kullanıyorum soru alabilirim. Aşırı memnunum şuan çok şükür. 25 derecede felan geziyor merak edenler için.

O zaman ya Kingston ya Gigabyte alacağım. Çok teşekkür ederim yorumların için.
Ben A400 Kullanıyorum soru alabilirim. Aşırı memnunum şuan çok şükür. 25 derecede felan geziyor merak edenler için.

Yazma hızları denilene yakın mı acaba? Sistemi kurucağım da sıkıntı yaşatmaz di mi bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…