Adata Markası Sorunlu mu?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.474
Direkt olarak markaya sorunlu diyemeyiz. Ancak güvenilmez olduğu basbaya ortada. Sizin verdiklerinize ek olarak:
  • SU630/SU650 SATA SSD (çok sayıda sorun)
  • XPG Spectrix S40g NVMe SSD (aşırı ısınma, aydınlatma açıldığında hız düşmesi vs.)
  • Sx8200 pro (iddiaya göre gizlice daha yavaş kontrolcü ve NAND yongası değişikliği yapılmış) Bakınız
Bende de 480GB SU630 var. Disk sağlığı çok kötü değil ama hız dalgalanması var ve deli gibi ısınıyor. İşlemciye benzer sıcaklık değerleri görüyorum. Yük altında kolayca 60-62 dereceyi görüyor ve rekoru 70 derece.

Daha da örneği vardı ama şuan hatırlayamadım. Benim gözümde güvenilmez bir markadır. İnsanların tecrübeleri ve şikayetleri bunu gösteriyor. Yalnızca şahsi tecrübelerimi öne sürecek olsam Asus benim için en rezil şirkettir. Logitech de ikinci sıradadır.

14 nm üretim işlemcilerden sanırım. 2933 MHz deneyin XMP profillerinden.

SU650 çok iyi bir ürün değil zaten.
Denedim ama olmuyor. RAM değiştirmem gerek. Farklı RAM'ler sorunsuz çalışıyor.
Su635, SU750, SU850 bunlar sorunsuz.
XPG D30, 50, 60, 80 sorunsuz.
Adata silverfish sorunsuz.
XPG battleceuiser sorunsuz.
XPG NVMe SSD sorunsuz.
Levante 240 sorunsuz.
XPG Summoner sorunsuz.
Böyle bir liste çıkarmaya gerek bırakıyorlar ya, komik geliyor biraz. Kimi ürünü çok iyi çalışıyor, kimisi sorunlu sanırım. Tuhaf.
Bütün sorunların Adata ile alakası yok.
Anlattığım sorunlar sadece o üründe var. Farklı RAM'lerle sorunsuz bir şekilde 3000 MHz kullandım mesela. Ya da diskler de aynı şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı