R9 270X sorunlu mu?

Boşta ve yük altında ekran kartının değerlerini atabilir mesela sana. Veya bizzat sen gidip test edip alabilirsin. Furmark gibi sitelerden test edebilirsiniz de.
dükkan yok test edemeyiz demişti programları söyleyin siz ben şimdi testleri yaptırıym neler indireceğini
Bu arada şimdi baktım da 750 Ti'dan çok daha iyi, 660'tan biraz daha iyiymiş o yüzden alınabilir gibi ama o fiyatlarda bir ara 760 falan vardı diye biliyorum o yüzden çok daha iyi olabilir gibi ama hala GET ile 500-600 TL'ye GTX 960 satan varsa kat kat daha iyi olur. R9 270X harici alabileceğiniz başka kartlar nedir?
bulundugum yerde hiç yok diyebilirim boyle get lede uğraşmaya değer mi bilmiyorum %9 komisyon felan varmış heralde

dükkan yok test edemeyiz demişti programları söyleyin siz ben şimdi testleri yaptırıym neler indireceğini

bulundugum yerde hiç yok diyebilirim boyle get lede uğraşmaya değer mi bilmiyorum %9 komisyon felan varmış heralde
Valley Unugine programını indirip test edebilirsiniz. Veyahut canlı canlı istediğin oyunda MSI Afterburner ile değerleri göstererek bile test edebilir.

bana atsa sonuçları bişey anlamam pek .d valley unugine indirip nerelere basıcak onuda söyleyebilirmisin .d
Satıcı arkadaşta bu işlerden fazla anlamıyorsa en iyisi şöyle yapın. İstediğin oyunlar hangisi ise o oyunu oynarken MSI Afterburner adlı uygulamadan değerleri göstersin. Bu değerleri de sen buraya at istersen, bakarız. Onun dışında açılıştan itibaren fanların nasıl çalıştığına da dikkat etmelisin. Ayrıca MSI Afterburner içerisinde sırf ekran kartını test etmek amaçlı MSI Kombustor adlı yazılım da var. Daha detaylı bilgi için MSI Afterburner Nasıl Kullanılır? buraya bakabilirsin. Buradan da programı indirebilirsin. Afterburner

Satıcı arkadaşta bu işlerden fazla anlamıyorsa en iyisi şöyle yapın. İstediğin oyunlar hangisi ise o oyunu oynarken MSI Afterburner adlı uygulamadan değerleri göstersin. Bu değerleri de sen buraya at istersen, bakarız. Onun dışında açılıştan itibaren fanların nasıl çalıştığına da dikkat etmelisin. Ayrıca MSI Afterburner içerisinde sırf ekran kartını test etmek amaçlı MSI Kombustor adlı yazılım da var. Daha detaylı bilgi için MSI Afterburner Nasıl Kullanılır? buraya bakabilirsin. Buradan da programı indirebilirsin. Afterburner

Az once benden ekran kartımı alacak arkadaş kombustor testi istedi yaptım. Direk onu denettirsem anlar mıyız sorunlu olup olmadıgını

Az once benden ekran kartımı alacak arkadaş kombustor testi istedi yaptım. Direk onu denettirsem anlar mıyız sorunlu olup olmadıgını
Yine aşağı yukarı tahminde bulunabiliriz. Soğutmasında bir sorun var mı, ısınıyor mu ve kendi performansını veriyor mu diye. Fakat unutma 2. el cihazların asla garantisi olmaz. :)

Merhabalar. Ben 2.elden R9 280X almıştım. Bir sorunu yok güzel çalışıyor.

Satın almadan önce, kartın tam yükteki sıcaklık değerlerini ve kartta yıpranma olup olmadığını kontrol edin.

Merhabalar. Ben 2.elden R9 280X almıştım. Bir sorunu yok güzel çalışıyor.

Satın almadan önce, kartın tam yükteki sıcaklık değerlerini ve kartta yıpranma olup olmadığını kontrol edin.
sıcacklık değerlerini yapmasını soyledim şimdi kombustordan yıprandıgını nasıl anlayacağız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı