- Makaleler
- 18
Daha fazla
Merhaba.
Geçenlerde ADATA'nın bu SSD'leri revize ettiğini ve hatta bu SSD'ler ile ilgili bilgileri sitesinden kaldırdığını okumuştum. Bu serinin sorunları çözüldü mü?
SU630 kullanıcılarındaki hız düşmelerini normal buluyorum, çünkü QLC bellek kullanılıyor, depolama amaçlı kullanılması için yani, ana disk olarak hazır sistemlerde kullanılması saçmalık.
Sitesinde SU650 için şöyle yazıyor:

Bu konu hakkında bilginiz var mı? Fikir belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.
Geçenlerde ADATA'nın bu SSD'leri revize ettiğini ve hatta bu SSD'ler ile ilgili bilgileri sitesinden kaldırdığını okumuştum. Bu serinin sorunları çözüldü mü?
SU630 kullanıcılarındaki hız düşmelerini normal buluyorum, çünkü QLC bellek kullanılıyor, depolama amaçlı kullanılması için yani, ana disk olarak hazır sistemlerde kullanılması saçmalık.
Sitesinde SU650 için şöyle yazıyor:
Ultimate SU650 katı hâl diski 3D NAND Flash ve yüksek hızlı bir denetleyici kullanarak 1.92 TB boyutuna kadar kapasiteler sunar. 520/450 MB/sn. değerlerine kadar okuma/yazma performansı ve 2D NAND katı hâl disklerinden daha iyi güvenilirlik sağlar. SU650, en uygun duruma getirilmiş veri performansı ve bütünlüğü için SLC ön belleğe alma ve gelişmiş hata düzeltme teknolojilerine sahiptir. SU650, sorunsuz bir bilgisayar yükseltme isteyenler için harika maliyet performans oranıyla mükemmel bir seçenektir.
Bu konu hakkında bilginiz var mı? Fikir belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: