HyperX Cloud III s Wireless vs HyperX Cloud II Core

xd xd

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800x3d / SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB / Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz / Asus Prime B650M-R / KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD /
Merhaba, bu iki kulaklıktan birisini alacağım. Cloud III biraz pahalı geliyor Cloud II Core ile aralarında özellik olarak dağlar kadar fark var mı? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Genel olarak FPS oyunları için kullanıcam, tabii mikrofonuda önemli benim için.

Reis dağlar kadar fark yok ama genel olarak yazılımsal olarak ses kalitesi olarak Cloud 3 kablolu versiyonu bir tık daha iyi paran var ise, Cloud 3 Wireless versiyonu daha iyi. Ben yerinde olsam Cloud 2 Core almak yerine Cloud 3 kablolu alırdım. Bende bunu tercih ettim çok memnunum Cloud 3 tavsiye ederim. Mikrofon kalitesi de gayet güzel.

Reis dağlar kadar fark yok ama genel olarak yazılımsal olarak ses kalitesi olarak Cloud 3 kablolu versiyonu bir tık daha iyi paran var ise, Cloud 3 Wireless versiyonu daha iyi. Ben yerinde olsam Cloud 2 Core almak yerine Cloud 3 kablolu alırdım. Bende bunu tercih ettim çok memnunum Cloud 3 tavsiye ederim. Mikrofon kalitesi de gayet güzel.
Onuda düşündüm aslında direkt Cloud 3 kablolu almakta dediğin gibi daha mantıklı gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı