Adata SU630 %100 kullanım

Aora

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun fark etmeksizin SSD ara ara %100 kullanıma giriyor ve droplar yiyorum .ayrıca oyunların crash oldugu da oluyor. HD Tune ile taramada tamamı yeşil çıktı fakat sağlık kısmında ise fotoğraftaki gibi sorunlar var. Bunlar önemli midir? Ayrıca sorun 1 aydır falan var. SSD 2 yıllık. Başka bir uygulamada sağlık %80 olarak gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kronik sorunları olabiliyor.

Kronik sorunlu bir ürün eğer garantisi bitmediyse bir an bile beklemeden iade veya değişim isteyin. Şahsen ben değişim isteyip gelen sıfır ürünü de satmıştım. Çünkü aldığımda sattığım fiyattan 100 lira daha ucuzdu ürün.

Normal. O SSD de kronik sorun yaşamayan yok.

Zaten reallocated sector ler de başlamış onun gerisi gelir. Geldiğinde de disk hiç katlanılmaz hale geliyor zaten.

valla keşke almasaydım da 2 yıl oldu garanti bitti maalesef. İdare edeceğiz artık. Teşekkürler cevaplarınız için

valla keşke almasaydım da 2 yıl oldu garanti bitti maalesef. İdare edeceğiz artık. Teşekkürler cevaplarınız için
Bad blocklar çoğalmadan verilerinizi yedekleyip elinizden çıkarmaya bakın hocam. Ben sütten ağzım yanınca yoğurdu samsung samsung yedim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…