Adata SU630 %100 kullanım

Aora

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun fark etmeksizin SSD ara ara %100 kullanıma giriyor ve droplar yiyorum .ayrıca oyunların crash oldugu da oluyor. HD Tune ile taramada tamamı yeşil çıktı fakat sağlık kısmında ise fotoğraftaki gibi sorunlar var. Bunlar önemli midir? Ayrıca sorun 1 aydır falan var. SSD 2 yıllık. Başka bir uygulamada sağlık %80 olarak gözüküyor.

resim_2021-06-21_154155.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyun fark etmeksizin SSD ara ara %100 kullanıma giriyor ve droplar yiyorum. Ayrıca oyunların crash oldugu da oluyor. HD Tune ile taramada tamamı yeşil çıktı fakat sağlık kısmında ise fotoğraftaki gibi sorunlar var. Bunlar önemli midir? Ayrıca sorun 1 aydır falan var. SSD 2 yıllık. Başka bir uygulamada sağlık %80 olarak gözüküyor.

Eki Görüntüle 1077136

Kronik sorunları olabiliyor.

Kronik sorunlu bir ürün eğer garantisi bitmediyse bir an bile beklemeden iade veya değişim isteyin. Şahsen ben değişim isteyip gelen sıfır ürünü de satmıştım. Çünkü aldığımda sattığım fiyattan 100 lira daha ucuzdu ürün.

Arkadaşlar oyun fark etmeksizin SSD ara ara %100 kullanıma giriyor ve droplar yiyorum. Ayrıca oyunların crash oldugu da oluyor. HD Tune ile taramada tamamı yeşil çıktı fakat sağlık kısmında ise fotoğraftaki gibi sorunlar var. Bunlar önemli midir? Ayrıca sorun 1 aydır falan var. SSD 2 yıllık. Başka bir uygulamada sağlık %80 olarak gözüküyor.

Eki Görüntüle 1077136

Normal. O SSD de kronik sorun yaşamayan yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı