nAzzyisback
Megapat
Daha yeni aldım 1 haftalık ürün paketi hiç açılmadı kullanılmadı ambalaj da zarar bile yok. Yanlış model aldım diye satıyorum fiyatı 200 TL fatura ve garantisi her şeyi tam.
Hocam 2 haftası geçmeden iade ediliyor diye biliyorum.Daha yeni aldım 1 haftalık ürün paketi hiç açılmadı kullanılmadı ambalaj da zarar bile yok. Yanlış model aldım diye satıyorum fiyatı 200 TL fatura ve garantisi her şeyi tam.
150₺ uygunsa anlaşabiliriz.Daha yeni aldım 1 haftalık ürün paketi hiç açılmadı kullanılmadı ambalaj da zarar bile yok. Yanlış model aldım diye satıyorum fiyatı 200 TL fatura ve garantisi her şeyi tam.
Kankam hiç uğraşmadım iade ile faturası falan duruyor her şeyi amaHocam 2 haftası geçmeden iade ediliyor diye biliyorum.
Dostum uygun.150₺ uygunsa anlaşabiliriz.
Sahibinden.com'a 165₺ tutarın da get açtıktan sonra emir_reso@hotmail.com'a mail atarsan alayım.Kankam hiç uğraşmadım iade ile faturası falan duruyor her şeyi ama
Dostum uygun.
Antalya da oturan varsa yüz yüze de ticaret yapabiliriz problem değil veya diğer yöntemlerle forum kurallarına uyulduğu sürece her türlü alışveriş yapabiliriz.
TamamSahibinden.com'a 165₺ tutarın da get açtıktan sonra emir_reso@hotmail.com'a mail atarsan alayım.
Beklemedeyim.
Sahibinden get rehberini okudum da hocam satıcı durumu çok riskli diyorlar o yüzden tedirginim biraz.Beklemedeyim.
GET tam aksine daha güvenli hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.