Adata SU630 SSD'den veri kurtarma

İSOPRO

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim yaşım çok yüksek değil ve SSD'den hiç anlamam bu yüzden bana yardım etmenizi istiyorum.

Arkadaşlar ben Adata SU630 SSD kullanıyorum bir gün PC'yi kapattım ve sonra PC SSD'yi hiç hissedemedi. HDD ışığı yanmadı, babam başka bir bilgisayarda SSD'yi çalıştırmaya çalıştı fakat hiç çalışmadı ve bana yandığını söyledi, garantiye vereceğiz SSD'yi fakat SSD'nin içerisinde yaklaşık 280GB oyun ve kişisel bilgilerim vardı. Onlar hala SSD'nin içerisinde ama onlara hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Yardım edebilen varsa lütfen bana yardım etsin.
Kısacası şöyle:
Bozuk SSD'den nasıl veri kurtarılır?

Bu konuyu bu kadar çok abarttığım için üzgünüm ilk defa konu oluşturuyorum kusura bakma senin söylediklerini araşıracam biraz zamana ihtiyacım var.
Arkadaşım sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim maalesef SSD çoktan garantiye gitti artık verileri kurtaramayacağım galiba yapacak bir şey yok umarım bu sorun tekrara yaşamam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı