Adata SU630 Yeni SSD'nin sağlığı aşırı derecede düştü

Bende 650 modeli vardı çat diye bozuldu her şey kayboldu, sana tavsiyem hiç güvenme bu SSD'e.

4-5 ay kullandıktan sonra ayda 1-2 kez sistem boot etmemeye başladı bu SSD ile. Zamanla bu olay giderek sıklaştı ve hiç açılmamaya başladı. Kesinlikle uzak durun. İlk başlarda bir sorun yok gibi gözüksede zaman geçtikçe bozulmaya başlıyor.

Siz tercih etmeyebilirsiniz, fiyatı için tercih eden oyun oynamayan büyük bir kesim tercih ettiği için kafasız olmaz. Kronik sorunlu olabilir veya çok satıldığı için sorunlu olanları da olabilir. Ayrıca arkadaş sağlığından şikayetçi her hangi bir takılma, donma vs olmamış o yüzden sağlıkla ilgili sorunu kronik arızalara bağlayamazsınız.
Garantiye gönderdiniz mi peki her hangi bir şekilde yardımcı olmuyorlar mı?

Şu anda işteyim, eve geçeyim size bu forumda Adata Su630 ile ilgili olarak açılmış konuların bir listesini atayım bakalım ne diyeceksiniz? Çok merak ettim.

Şu anda işteyim, eve geçeyim size bu forumda Adata Su630 ile ilgili olarak açılmış konuların bir listesini atayım bakalım ne diyeceksiniz? Çok merak ettim.
Olay yaşanan sorunlar değil, arkadaşa yardımcı olmak. Bahsettiğiniz konular ve söyledikleriniz yardımcı olmuyor hocam. Ortada satın alınmış bir SSD var bunun üzerinden çözüm üretmek gerekiyor. Yoksa bende biliyorum Samsung 970 Evo alın demeyi ama olmuyor işte öyle.

Ben SU650 kullanıyorum çok ısınıyor. Eğer bu SSD'yi almayı düşünen varsa uzak dursun. 60 derece nedir yahu?

Ben SU650 kullanıyorum çok ısınıyor. Eğer bu SSD'yi almayı düşünen varsa uzak dursun. 60 derece nedir yahu?
Hocam SSD ısınması fazla rastlanır bir durum değildir kasanızın hava akışının iyi olduğuna emin misiniz? 60 Çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…