Adata SU650 bilgisayarda tanınmıyor

Urun6u

Decapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
NYPD
Adata SU650 marka SSD mevcut. Dün bilgisayarım açıkken ekran kapanmış uyku moduna aldığını düşündüğüm için bilgisayarımı yeniden başlattım ama anakart logosunda kaldı. Tekrardan BIOS'u açıp kontrol ettiğimde SSD'yi görmediğini fark ettim ve arkadaşın SSD'sini alarak kendi bilgisayarıma taktım ve SSD'yi gördü. Benim SSD'mi arkadaşın bilgisayarına taktığımda ise benim SSD'yi yine görmedi. Sorun sanırım SSD'de ama yine de sormak istedim. Sizce yapılabilecek herhangi farklı bir metot mevcut mu?

Adata SU650 marka SSD mevcut. Dün bilgisayarım açıkken ekran kapanmış uyku moduna aldığını düşündüğüm için bilgisayarımı yeniden başlattım ama anakart logosunda kaldı. Tekrardan BIOS'u açıp kontrol ettiğimde SSD'yi görmediğini fark ettim ve arkadaşın SSD'sini alarak kendi bilgisayarıma taktım ve SSD'yi gördü. Benim SSD'mi arkadaşın bilgisayarına taktığımda ise benim SSD'yi yine görmedi. Sorun sanırım SSD'de ama yine de sormak istedim. Sizce yapılabilecek herhangi farklı bir metot mevcut mu?
Garantisi var ise servise göndermeni öneririm.

Herhalde ömrü bitmiştir. Aynı SSD bende de var ve çok sorunlu bir model. Garantisi bitmediyse yollayın direk.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı