Adata SU650 bilgisayarda tanınmıyor

Urun6u

Decapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
NYPD
Adata SU650 marka SSD mevcut. Dün bilgisayarım açıkken ekran kapanmış uyku moduna aldığını düşündüğüm için bilgisayarımı yeniden başlattım ama anakart logosunda kaldı. Tekrardan BIOS'u açıp kontrol ettiğimde SSD'yi görmediğini fark ettim ve arkadaşın SSD'sini alarak kendi bilgisayarıma taktım ve SSD'yi gördü. Benim SSD'mi arkadaşın bilgisayarına taktığımda ise benim SSD'yi yine görmedi. Sorun sanırım SSD'de ama yine de sormak istedim. Sizce yapılabilecek herhangi farklı bir metot mevcut mu?

Biosta hiç görünmüyor
BIOS'da hiç mi görünmüyor? Yoksa SATAFIRM tarzı bir isim ile mi çıkıyor?

Garantiye yollamanız durumunda ücretsiz değişim yapıyorlar.

İnşallah iade şansı verirler direk değişim yapıp gönderirler gibi mi geliyor
Değişim/iade kararı çıktığında para iadesi alıp Evo alabilirsin. Şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Aynı SSD'yi kullanıyorum yükte 35 dereceyi geçmiyor ve okuma hızı 550 yazma hızı 480 alıyorum. Sağlığı gayet iyi durumda. Sizde sorunlu diye bu kadar kötülemeniz hiç hoş değil.
Dostum ben zaten sorunu söyledim sorun yaşayan insanlar da çıkınca böyle bi kanı oluştu ama ben sıkıntı yaşıyorum ssd de ondan dolayı böyle dendi
İade istersen iade almak zorundalar.
O zaman direk iade talep edicem ben

Adata su650 kullaniyorum disk kullanimi surekli %100 oluyor pc sapitiyor,takiliyor felan sata kablolarinin yerlerini degistirdim 3 defa format attim ne yaptiysam duzelmedi garantiye vermeyi planliyorum vermeden once yapmam gereken birsey varmi tavsiyeniz.

Adata su650 kullaniyorum disk kullanimi surekli %100 oluyor pc sapitiyor,takiliyor felan sata kablolarinin yerlerini degistirdim 3 defa format attim ne yaptiysam duzelmedi garantiye vermeyi planliyorum vermeden once yapmam gereken birsey varmi tavsiyeniz.
Benim de hiç bir fikrim yok bende garantiye gönderdim yeni .ok sıkıntılı bi ssd sanırım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı